XpertVision - co je to za výrobce?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
jessie.james
Začátečník
Začátečník

XpertVision - co je to za výrobce?

Příspěvek od jessie.james »

Zdravím,
narazil jsem teď na výrobce nVidia karet s tímto názvem a nikdy předtím jsem jeho karty nikde neviděl? Ví někdo něco o tomhle výrobci? Jsou jeho karty kvalitní? Oproti konkurenci vycházejí tyhle karty cenově lépe, ale aby to nebylo na úkor kvality.

edit: dívám se na web XpertVision a je tam uveden kontakt na Palit, tak mě napadá, jestli tyhle karty teda nedělá Palit pro někoho, kdo si na to nalepí jinou nálepku. No ale nevím, je to jen má spekulace, tak právě proto se na to ptám :).
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: XpertVision - co je to za výrobce?

Příspěvek od bob159 »

nj aj ja som narazil na toho vyrobcu ale netusim co to je :)
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: XpertVision - co je to za výrobce?

Příspěvek od bob159 »

nj aj ja som narazil na toho vyrobcu ale netusim co to je :) ale tie chladice sa velmi podobaju Palitu...

//sry za zdvojenie...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

PALIT... :)

...
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

a jaky je ten palit ma znim nekdo skusenosti? ake?
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Je to Palit...Ten chladič je prej tichej ale z vlastní zkušenosti nevim (zatim) nemám...a jinak kvalita by mě taky zajímala jestli to není nákej horší výrobce co tam cpe samý shit součástky :oops:
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

blaxo píše:Je to Palit...Ten chladič je prej tichej ale z vlastní zkušenosti nevim (zatim) nemám...a jinak kvalita by mě taky zajímala jestli to není nákej horší výrobce co tam cpe samý shit součástky :oops:
nj to by ma zaujmalo...oproti konkurencii su dost lacny...
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

blaxo píše:Je to Palit...Ten chladič je prej tichej ale z vlastní zkušenosti nevim (zatim) nemám...a jinak kvalita by mě taky zajímala jestli to není nákej horší výrobce co tam cpe samý shit součástky :oops:
V computeru testovali geforce 7300GT od tohoto výrobce, paměti měla DDR3 od hynixu, chladič tichý... je to stejná kvalita jako od palitu.. ;)

...
Guardia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Guardia »

Nie som blond!!!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“