Má smysl koupit lepší železo?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Radek Novák
Nováček
Nováček

Má smysl koupit lepší železo?

Příspěvek od Radek Novák »

Sestava viz: http://pc.radeknovak.cz/

Přemýšlím o výměně grafiky za GF 8800GTS 320MB, jenže nejsem v tomhle tolik znalej a zajímalo by mě, zda vůbec s touto sestavou využiji potenciál této GF či ji bude rapidně brzdit výkon ostaních komponent.
Naposledy upravil(a) Radek Novák dne pát 18. kvě 2007, 00:46, celkem upraveno 8 x.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jakou mas desku, zdroj a ten CPU je na jakem jadre resp jakej model?
....ze by to byl MELOUN
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

premejslis proc? ma to nejakej duvod? jako treba ta a ta hra mi nebezi plynule apd? Pokud te opravdu nekde tlaci bota, tak napis v cem nebo koukni na recenze zda se ti to vubec vyplati apd. jinak k oboum kartam neni ten cpu nic moc, ale stacit by mel.
Radek Novák
Nováček
Nováček

Vyloženě přímý důvod to nemá, přemýšlel jsem s ohledem na budoucnost, zda má smysl ještě upgradnout kartu nebo to nechat někdy na příště na celý reupgrade PC se vším všudy..
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

Radek Novák píše:Vyloženě přímý důvod to nemá, přemýšlel jsem s ohledem na budoucnost, zda má smysl ještě upgradnout kartu nebo to nechat někdy na příště na celý reupgrade PC se vším všudy..
tak to ja bych potom volil pockat na reupgrade
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Taky bych počkal...takhle se mi to zdá vyvážený...
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Taky bych počkal na celkový upgrade, takhle by to byl bavorák na parkovisšti plném felicií. Hezká je Barracuda v Silentmaxxu. A kde jsi sehnal 80mm Noctuy? Tvá současná 1950Pro do Tvé sestavy zapadá. A myslím, že stačí ještě na chvíly. Pak bych měnil soustavu. Deska+Procák+paměti. A pak Grafiku. Zdroj vypadá dobře. A disky, tam to nevadí.
Radek Novák
Nováček
Nováček

Mrtvola píše:A kde jsi sehnal 80mm Noctuy?
www.czc.cz
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“