Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Vart
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vart »

jeste dotaz jestli nema nekdo programek zvany jako encyklopedie diabla(soupis vsech veci, apd.).. kdysi to bylo ke stazeni na http://encyclopedia.diabloii.net/ ale ted uz je tam jen WoW
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

zdravim, mam takovej problemek, zacal sem hrat D2 Lod po nejaky dobe zase s kamosem, a stala se mi zajimava vec, zacala mi blbnout grafika ve hre, okraje ohnu, townportaly, ledovy kouzla, vsechno je cerne ..po chvili hra spadne s hlaskou We have a big error there guys:(, zacalo mi to delat po instalaci nwn 2 kera si instla i DX9, (instil sem d2 na novej system a zapomel nainstit novy directy :-/), zkousel sem vsechno, stary i novy catalysty ...posledni dx 9 a porad to takhle blbne..reinstal hry taky nepomoh:-// :cry:
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

zkus to přepnout do 2d jen...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Hlavně pust videotest a uvidíš co ti řekne
vss Vodnik DrC+ (kp)
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

dik za rady ...ale uz vyreseno ..proste s jinou postavou to bylo ok ..a pak uz taky ok :-D jinak hameraldin a bowazon hell na pl8 v 1.11 davame s kamosem celkem bez problemu (87 a 86 lvl:-) )

EDIT:// a co se tyce hlasovani..nehlasuju pac bych musel dat vsechny ...za vsechny je ta hra neuveritelne replayabilni a zabavna :-) jen se to musi umet;)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zkus wind druida :wink:
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukem :oops: na 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Ahoj Zkousel jsem si pustit tuto vybornou hru na mojem PC, ale nedari se mi to, najede jen cerna obrazovka. Kde myslitee ze muze byt problem. Mam win XP a sestavu viz podpis.

uplne se nabizi, ze problem bude nejspis mezi PC a zidli stim ale moc neudelam i kdyz se snazim. :)

jo dal jsem nekde nez se mi hra poprve pokusila zpustit 3D, mel jsem dat 2D?? muze to byt tim?
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Eandril píše:winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukem :oops: na 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
hunter:-) je slabej,ale je s nim sranda.a když mu dáš harmony(nebo jak je to runovy slovo) co mu dava auru vytrvalost a ještě nekrovo reviev tak to je pak prdel :) toho wind druida mam myslim na 91lvl ,mam cta ,dost live mu přidáva a na hellu si to dávam v pohodě.hraju to na gwodu...
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

qwertown píše:Ahoj Zkousel jsem si pustit tuto vybornou hru na mojem PC, ale nedari se mi to, najede jen cerna obrazovka. Kde myslitee ze muze byt problem. Mam win XP a sestavu viz podpis.

uplne se nabizi, ze problem bude nejspis mezi PC a zidli stim ale moc neudelam i kdyz se snazim. :)

jo dal jsem nekde nez se mi hra poprve pokusila zpustit 3D, mel jsem dat 2D?? muze to byt tim?
ano může to být tím.zkus ale nějakej patch.ja to hraju s 1.10 a bez problemu(mam x1600 a grafika neblbne,ale ted ti z hlavy neřeknu esi mam 2D nebo 3D)
BRBlosh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRBlosh »

Eandril píše:winddruid neni bad..huricane + tornado udela svoje ..ale na hellu uz moc pouzitelnej neni obvykle jedu klasickyho vlka s fury ale mam i jednoho testovaciho cistyho summonera s lukem :oops: na 75 lvl ..sam o sobe nedela nic moc ale medas je rizek a kdyz mu pres luk jeste hodim ku pomoci amplify tak se to celkem da ..ale uz to de pomalu:-)
Winddruid sam dava monstra na hell a bez problemov. Hurricane = cold damage, Tornado = psychical, Medved = Tank, Oak sage = zivot, Cyclone armor = ochrana pred elemental utokmi (ani souly neorbia problem, len musis recastovat).
Do zbrane este pre istotu nejaky poison damage a nemas problem ani u Baala. ALebo to vyries tym, ze mercovi das Reapers Toll a socketnes runou na vyssie stealovanie zivota a ani na neho nemusis davat pozor...
Core 2 Duo installed...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

qwertown píše:...
Co jsem to hrál na staré TNT2 Pro nesmělo se nastavit 3D, jinak hra nešla a musela se přeinstalovat, ale na GF5900 a GF6800 to v pohodě běhá i na 3D. Rozhodně vyzkoušej patch 1.10 nebo nejnovější 1.11 tušim b. Když by to nepomohlo, šoupni to na tu 2D. Ono s grafikou ve hře to stejně nic neudělá :)
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Sir_-_Death píše:
qwertown píše:...
Co jsem to hrál na staré TNT2 Pro nesmělo se nastavit 3D, jinak hra nešla a musela se přeinstalovat, ale na GF5900 a GF6800 to v pohodě běhá i na 3D. Rozhodně vyzkoušej patch 1.10 nebo nejnovější 1.11 tušim b. Když by to nepomohlo, šoupni to na tu 2D. Ono s grafikou ve hře to stejně nic neudělá :)
diky tobe i Dex_Hollandu urcite ten patch zkusim :)
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

"Do zbrane este pre istotu nejaky poison damage a nemas problem ani u Baala."

ja bych spiš volil HOTO
Lukoborec
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukoborec »

reset ladderu - 25. června!!!

http://www.battle.net/diablo2exp/
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ajo no to hraju na gwodu
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Neví někdo co s tím?

Obrázek

Ještě včera to šlo. Začlo to dělat po tom, co Avast chytil asi 4 trojany. Po prozkoumání PC jsem odtranil veškerý "mrchy", ale dělá to dál. Docela mě to se**, páč mi to začlo tohle dělat, tak jsem přeinstaloval winy a po dvou dnech to dělá zase.
MrPower
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrPower »

Sir_-_Death píše:Avast chytil asi 4 trojany
Nechci strašit, ale je docela možný, že se ti tam dostal nějakej hnus, kterej ti ukrad cd key :( Nestahoval sis náhodou někdy nedávno nějaký mapha*ky apod.?
"Náš život je takový, jakým ho učiní naše myšlenky."
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

MrPower píše:
Sir_-_Death píše:Avast chytil asi 4 trojany
Nechci strašit, ale je docela možný, že se ti tam dostal nějakej hnus, kterej ti ukrad cd key :( Nestahoval sis náhodou někdy nedávno nějaký mapha*ky apod.?
Nene, maphacky (i když by se občas hodili) nestahuju. Ze sestřinýho PC se připojim bez problému, ať z mýho nebo jejího CD (obojí pochopitelně originál). Si myslim, jestli to něco neblokuje... :? Přece zase nebudu reinstalovat wokna...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Sir_-_Death píše: Ještě včera to šlo. Začlo to dělat po tom, co Avast chytil asi 4 trojany. Po prozkoumání PC jsem odtranil veškerý "mrchy", ale dělá to dál. Docela mě to se**, páč mi to začlo tohle dělat, tak jsem přeinstaloval winy a po dvou dnech to dělá zase.
Máš pro to vyjímku ve firewallu? Popřípadě pokud jsi za routrem , tak máš nastavey v NATu porty? Ja si všiml že v mém routeru je už přímo "profil" pro battlenet ...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“