U nového počítače (C2D 6400, 2GB RAM) jsem narazil na nepříjemný problém při střihu videa - při jakémkoliv přechodu mezi snímky se šíleně seká zvuk a přechází do chrčení. Dělá to jak v Pinnacle Studio tak třeba v Uleadu nebo Premiere. A zvuk se seká i při přehrávání exportovaného videa třeba ve WMP. Jako kdyby to ten počítač nestíhal, což je ovšem trochu pitomost, do teď jsem totéž střihal na Athlonu 1700+
Vodnik píše:U nového počítače (C2D 6400, 2GB RAM) jsem narazil na nepříjemný problém při střihu videa - při jakémkoliv přechodu mezi snímky se šíleně seká zvuk a přechází do chrčení. Dělá to jak v Pinnacle Studio tak třeba v Uleadu nebo Premiere. A zvuk se seká i při přehrávání exportovaného videa třeba ve WMP. Jako kdyby to ten počítač nestíhal, což je ovšem trochu pitomost, do teď jsem totéž střihal na Athlonu 1700+
Netušíte někdo na co se zaměřit?
Jestli to dělá jen u grableho videa tak zkus jine drivery na zvukovku, jinak kodeky máš jaké?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Drivery zkusím, ale podle reakcí z jiného fóra to vypadá na problémy s integrovanou zvukovkou. Kodek je tam jen FFDShow, ale dělalo to i před jeho instalací
Vodnik píše:Drivery zkusím, ale podle reakcí z jiného fóra to vypadá na problémy s integrovanou zvukovkou. Kodek je tam jen FFDShow, ale dělalo to i před jeho instalací
No dyt to píšu že je to asi zvuk drivery...stebou je to těžký ani nenapíšeš sestavu:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jsem lama, při formátování nových disků jsem jeden z nich (samozřejmě ten s videosoubory pro střih) omylem nechal zakomprimovat. Není divu že se to sekalo, dekomprimace desítek GB chvíli trvá
Vodnik píše:Jsem lama, při formátování nových disků jsem jeden z nich (samozřejmě ten s videosoubory pro střih) omylem nechal zakomprimovat. Není divu že se to sekalo, dekomprimace desítek GB chvíli trvá
Tak hlavně že to jeuž ok:)