HL-dt-st-dvdram gsa h10n unknown errors

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
xadath
Nováček
Nováček

HL-dt-st-dvdram gsa h10n unknown errors

Příspěvek od xadath »

pri vypalovani dat na dvd pres dvd vypalovacku LG H10N kdyz probihala verifikace doslo k nasledujicim chybam

sectors from 89954 to 179902 on disc are different to source

sector896926 on disc has different content to source

a tak to pokracuje az do konce verifikace.

vypalovani bylo v pohode ale ta verifikace

po vypaleni a naslednem cteni chyb pres kprobe 4x po konci testu

PI 15 PIF 2

nero cd dvd speed taky stejne hodnoty

mam jednu virtualni mechaniku ktera je zapla ale nejde vypnout

odinstalovanim clone alcohol kde se tvori po instalaci virtualni mechanika a po instalovani pak zmizi tak to je jasne

ale mam nejakou virtualni mechaniku v pc a nejde odinstalovat dival sem se to hardware-spravce zarizeni nic pak do nastroje pro spravu a sprava pocitace nic

nevim zda-li to bude tim ale osobne si myslim ze pri verifikaci misto aby to konrolovalo na ty lg tak to blokuje tu verifikaci ta virtualka
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Se špatnou verifikací jsem v Nero setkal mnohokrát a vždy bylo médium v pořádku i kvalita zápisu.
Bathory
xadath
Nováček
Nováček

Příspěvek od xadath »

takze kdyz si to po delsi dobe zkontroloval pres kprobe nebo jiny program ktery uz neni tak presny na chyby ale prece ukaze zda-li medium cte ci necte

tak medium i po roce a dele bylo v poradku

thx za odpoved.

jinak sem mel v pc lightcribe drivery pro druhou mechaniku podporujici lightscribe a myslel jsem si puvodne ze ta chyba ve verifikaci je kvuli tomu ze ta lg to neumi a po nainstalovani driveru lightscribe se objevila polozka v neru prave lightscribe ale s timto nesouviselo po odstraneni teto
polozky byla spatna verifikace.

je ale zajime ze pri novem firmware JL12 se mi to objevuje po kazdem vypalenem dvd.

no nic dale to resit to nebudu.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nic jsem po roce nezkoušel... ale pokud oba disky porovnáš a jsou shodné, tak je vše OK. :roll:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“