Aku mys vziat ?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
wierqa.thc
Nováček
Nováček

Aku mys vziat ?

Příspěvek od wierqa.thc »

Dobry den. Som velmi nerozhodny clovek tak zase musim riesit dilemu cez fora :-) chcem si kupit novu mys a naco ju potrebujem ? Hlavne mi ide o Cs 1.6, Wow a Photoshop. Doteraz som mal Nejaku staru Microsoft Intellimouse (nie ie) a teraz mam Logitech G1. Ruku mam tak Strednej velkosti asi ani nie malu ani nie nejaku labu no. Podlozku mam strednej velkosti latkovu Steelpad QcK. Rozhodujem sa medzi tymito :

1. Razer Krait (nevadi mi ze ma malo tlacitiek)
2. Razer Diamondback
3. Microsoft ie 3.0
4. Microsoft Habu
5. Logitech Mx518

Vopred dakujem za kazdy nazor a radu ;-)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

kup si z nich tu, ktora ti najlepsie bude sediet v ruke.
Mna to stalo to, ze som si kupil vzdy aspon na pol roka MX510, MX518, MX1000 a nakoniec mi doma ostal Razer DiamondBack a Razer Copperhead - nizky tvar Razeru mi vyhovuje.

Trosku poupravim tvoju otazku, aby sis uvedomil jej nerealnost:
wierqa.thc píše:Dobry den. Som velmi nerozhodny clovek tak zase musim riesit dilemu cez fora :-) chcem sa ozenit a hladam si novu manzelku a naco ju potrebujem ? Hlavne mi ide o lasku, sex, a aby dobre varila. Doteraz som mal Nejaku staru Simonu a teraz mam Janku. Penis mam tak Strednej velkosti asi ani nie maly ani nie nejaku kladu no. Byt mam strednej velkosti 2 izbovy. Rozhodujem sa medzi tymito :

1. Denisa Pokorna (nevadi mi ze ma male prsia)
2. Romana Olearova
3. Tatiana Vesela
4. Karin Habu
5. Anicka Tothova

Vopred dakujem za kazdy nazor a radu
Naposledy upravil(a) Wuuduu dne pát 11. kvě 2007, 15:01, celkem upraveno 1 x.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Wuuduu :-)

Mám Logitech MX 518 a je výborná a přesná, jen pro mne trošku divná do ruky, úplně mi nesedí (zbytečně vysoká a povrch je příliš hladký a špiní se). Pro tebe bych doporučil spíše Razer (s menší rukou). Microsoft raději ne, tedy ne na hry.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Wuuduu píše:....
:lol:
m1na
Začátečník
Začátečník

haha

Příspěvek od m1na »

Microsoft radeji ne, teda na hry :D tak ty si mne pobavil. By mne zajimalo proc? Ja mam ie3 a hry se na ni daj hrat bez problemu a to na tom hraju cs a mam low sens tak potrebuju rychlou mysku nejakej krap by to asi moc nestihal. A habu, na te ti vadi co??? Jinak vsechyn ty mysi sou super fakt se rozhoduj jen podle tvaru jak tady nejakej chytrej clovek napsal to je nejdulezitejsi.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: haha

Příspěvek od Cujo »

m1na píše:Microsoft radeji ne, teda na hry :D tak ty si mne pobavil. By mne zajimalo proc? Ja mam ie3 a hry se na ni daj hrat bez problemu a to na tom hraju cs a mam low sens tak potrebuju rychlou mysku nejakej krap by to asi moc nestihal. A habu, na te ti vadi co??? Jinak vsechyn ty mysi sou super fakt se rozhoduj jen podle tvaru jak tady nejakej chytrej clovek napsal to je nejdulezitejsi.
jn autor toho příspěvku evidentně držel v ruce OEM microsoftku :)
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Ale pánové, wierqa.thc se zajímá o názory druhých na myši, ne o názory druhých na uživatele kocourleo. Pokud máte s myšmi od Microsoftu dobré zkušenosti, tak to napište. Nemáte-li čím přispět, mlčte.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

tam ...zatial moja najlepsia mys bola microsoft IE 3.0A......fakt supa myska...hlavne pre velke ruky...ale asi aj pre tvoje:D:D...razerkami by si nic nemal pokazit..jedine co mi na nich vadi ze su obojrucne....a habu nie..co som pocul...tak si vyber... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Rok mam mx518. Jsem pravak a mam spise vetsi, nez mensi ruku. Koupil jsem ji primarne na hrani (zejmena css), ale pouzivam ji na vsechno. Jsem naprosto spokojen.

Mx518 5 z 10 pR0^g@y^mRDu doporucuje :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Tak chybi ti v tom seznamu Logitech G5 nebo G7 pokud bys chtel bezdrat :).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
wierqa.thc
Nováček
Nováček

Dakujem za KAZDY nazor ;-) nad g5 nepremyslam na mna uz moc vysoka cena. No teraz mam g1 co je tiez symetricka mys a na to som si docela zvykol cize to by u razeriek nemal byt problem. Nevie niekto porovnat velkostou G1 a razer diamondback ?
wierqa.thc
Nováček
Nováček

takze asi sa pomaly rozhodujem ze vezmem razer krait. i ked premyslam este nad microsoft habu a razer deathadder ale neviem ci sa oplati priplatit skoro 100% ci tam bude taky rozdiel
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

no koupil sem si mys logitech G5 a muzu jen doporucit nastavovani vahy je vychytana vec mozno nastavit podle sebe do ruky sedi me dobre DPI 2000 coz staci:-) takze vrele doporucuju jinak cena tehle myse me vysla na 1499,-
MemphisM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MemphisM »

Kvalitativně budou ty myši podobný. Spíš si vyber tu, která ti bude nejlíp sedět v ruce. Jinak bych doporučil laser.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“