Už asi 2 měsíce mám takový problem. Když zapínám PC tak uvnitř vždy přerušovaně něco bzučí. Obvykle mi naběhne při zapínaní obrazovka ASUS a když se maj zapnot Windowsy tak se ten zvuk stratí jakoby doztracena. Od ty doby co to dělá nemůžu dávat Cd do CDromky protože se pc hned restartuje začne bzučet a pořád se restartuje po naběhnutí ASUS. Pak celej den nejde zapnout. Někdy ale nenaběhnou ani WIN a po naběhnutí ASUS se počítač pořád restartuje anebo obrazovka zacne zrnet a objevujou se tam divny obrazce treba ce tam prolina cerna a bila barva a když se zrestartuje asi 20x tak se vypne. Pak taky nejde celej den zapnout . Koukal sem se dovnitř a zvuk vycházel řekl bych někde od zdroje. Zkoušel sem vypoji CD romku ale delalo to pořad. Pak sem vypojil napajeci konektor HDD a bzuuceni pri zapinani prestalo a psalo mi to at vlozim BOOT disk.Taky to obcas pise noHDD a critical overclocking. Nevite cim to cely muze bejt HDD nebo zdroj nebo MB ?
HDD -WD800 ,80GB
MB -ASUS P4P 800 SE
CPU -P4 3GH
ZDROJ -neznačkový 350 W
diky
Bzučící HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- nnevimm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kocourleo
- Začátečník

Já bych to viděl na zdroj. Při startu PC je nárazově větší odběr proudu (roztáčející se disky) a pokud se začne ještě roztáčet CD, tak to jde úplně do háje. Radši si zkus nějaký zdroj od kamarádů půjčit a vyzkoušet to s ním.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- nnevimm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: