problemy co pospisuji vyse, prestaly jakmile jsem vratil do sestavy svuj stary zdroj CHIEFTEC 400W takze by jsi mel byt v pohoMarositto píše:Aj chieftec ma take problemy s DFI?. Ma nestraste,ma mi prist zostava s chieftec zdrojom a DFI doskou,ak nebude ist vsetko jak ma,tak neviem co....
Enermax Liberty 500W+DFI nF4Ultra AM2 - nekompatibilita ?!
- Cody1
- Začátečník

- pytros
- Nováček

No tak já mám podobnejproblém na sestavě viz podpis.Vše jede Ok ovšem jen do doby než komp zatížím pustím 2xPrime95 nebo CPU-Burn. Při za tížení se mi komp vypne někdy po 10hodinách někdy po 2 hodinách ale někdy taky po20minutách, ale vždy jen v zátěži.Třeba si opravdu DFi nerozumí s Enermax zdrojem.
AMD Ryzen 7 7700, Asus ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, ARCTIC Freezer 34 eSports DUO, Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30, Sapphire Pulse 9070 XT, Fractal Define R6, Corsair RM650x, Kingston KC3000 1TB, Patriot VIPER VP4300 Lite 2TB
- pytros
- Nováček

- Ausgezeichen
- Nováček

Re: Enermax Liberty 500W+DFI nF4Ultra AM2 - nekompatibilita
Problem nieje u Enermaxu , ale u DFI ...c0nf? píše:...ine je UDAJNA "prece zrejma" nekompatibilita desek DFI a zdroju Enermax, cemuz moc verit nechci, protoze tak prestizni vyrobce zdroju jako Enermax by si snad nemohl neco takovyho dovolit (a jeste na to nikde neupozornit .. )