GF 6800 - artefakty i v klidovém stavu, nebootuje PC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Wiruss
- Středně pokročilý

GF 6800 - artefakty i v klidovém stavu, nebootuje PC
Takže přítelkně má teď v kompu moje starou 6800 a dnes kdyz zapla compa tak ji to házelo něco jako artefakty (i textovém stavu) jednou to nabootovalo az do okne pak už jen do stavu nouze... Podle čidla i podle doteku by se karta neměla přehřívat. CMOS je vyresetovaná, zkoušel jsem vyměnit zdroj i z něj vše odpojit, zkoušel jsem vyměnit kabel i monitor, to samé dělá VGA i DVI (u toho je to snad jeste horsi) dneska nemám šanci zkusit vyměnit kartu ani ji dát do jiného kompu tak se ptám neví někdo co by to mohlo bejt?
//Thellwin - upraven název threadu
//Thellwin - upraven název threadu
- Caderom
- Začátečník

- Wiruss
- Středně pokročilý

Caderom píše:Kdyby byla chyba někde jinde než v grafice, tak by se OS nemohl spustit. Je to určitě vadná grafika. Pokud již není v záruce mohl bys zkusit vypnout nějaké pixel nebo vertex pipelines (byla by z toho 6800LE).
jenže ze stavu nouze to v rivatuneru nenastavim jelikož si nenacte jeden sys. soubor a do normal oken me to nenabootuje...
- glu
- Začátečník

-
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Anti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Zdeny
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj ta je na vyhozeni, me se stalo s 6800Ultrou to same.Wiruss píše:Takže vyzkoušeno v jiném počítači dělá to to samé takže chyba je v grafické kartě. Na druhém kompu to normálně nabootovalo ale ovladače jsem za boha nenaistaloval, takže ani na tom druhém kompu nemohu zkusit zapnout Riváka...
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.