Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??

Příspěvek od Pabos »

Zdravim vsechny... Prave si chci koupit jednu hru (LOTRO) a nekdo na Xzone psal, ze kdyz si to necham poslat ze zahranici tak je to mnohem levnejsi (az o 600,-), tak se chci zeptat, jestli nekdo neznate nejake dobre, levne a overene obchody, kde bych to sehnal? Amazon mi to z nejakeho zahadneho duvodu nechce poslat (pise mi, ze na uvedenou adresu mi to neposlou a pritom v geografickych omezenich CR neni vubec zminena) a Ebay neverim, tam to kupovat nechci... Diky moc za odpovedi
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hmm... amazon.com? :)

http://amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/104-68 ... x=0&Go.y=0

EDIT:eh,pardon,nějak jsem toho nevšim :oops:
Naposledy upravil(a) ChrastyII dne ned 20. kvě 2007, 23:53, celkem upraveno 1 x.
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

Kdyby sis trochu precet co sem psal v prvnim postu, tak bys zjistil, ze na amazonu mi to z nejakyho mne neznamyho duvodu nejde, protoze mi rekne presne tohle:

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

takze potrebuju jinej obchod nez Amazon a nez Ebay...
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Pozor na to co objednavas. Pokud chces single player hry, tak je to jedno (vicemene), ale pokud chces objednat MMO tak si dej bacha na US vs EU klienty. Dost her je ma zvlast. Klient by mozna problem byt nemusel, ale asi tam bude klic jenom pro tu danou destinaci (tj. s US krabicou budes moct jenom na US severy).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to co rikas je trosicku blbost nemyslis? :roll:
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost :oops:
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

neviem ako je to u PC hier ale napriklad na PS2 si musel mat hru s EU lokalizaciou. hra kupena v USA alebo niekde v aziji jednoducho na nasich PS2 pustit nesla. ale s pc hramy myslim tento problem nieje aj ked neviem s tymto problemom som sa nestretol
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Flegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis? :roll:
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost :oops:
spíš to co říkáš ty, Flegy, je velká blbost :roll: v USA bude servery provozovat a hru distribuovat Turbine a v EU to budou Codemasters ... zjednodušeně řečeno ti nedovolí hrát na US serveru s EU klientem a naopak :wink:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Flegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis? :roll:
=> naprosta blbost
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

takze co? jak to teda je? kdyz si to objednam v americe, tak to tady nebudu moct hrat? tohle potrebuju vedet, protoze to bych si radsi tech par set priplatil a koupil si to tady... kazdopadne jste mi nikdo neodpovedel na otazku KDE to koupit... a nevite proc mi ten Amazon hazi tu chybu kterou jsem napsal o par postu vys?
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Já si několik věcí objednával z http://www.game.co.uk/, zvláště na MMORPG to funguje skvěle, hru jsem měl na stole stejný den co tu vycházela a výrazně levněji
vss Vodnik DrC+ (kp)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zajimave je ,ze sem na takovy omezeni jeste nenarazil :stupid:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Flegy píše:zajimave je ,ze sem na takovy omezeni jeste nenarazil :stupid:
Zahrej si WoW na evropském serveru přičemž je to WoWko koupené v USA, pak se tu hádej.
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

Vodnik píše:Já si několik věcí objednával z http://www.game.co.uk/, zvláště na MMORPG to funguje skvěle, hru jsem měl na stole stejný den co tu vycházela a výrazně levněji
jj, tady je to dobry, ale teda nejlepsi by to bylo za dolary, protoze proti nim ma koruna lepsi kurz nez proti libram... kazdopadne jestli je pravda to, co tu rikate, ze kdyz to koupim v USA tak mi to tady nepujde, tak to asi koupimt tady na ty strance co mi poslal Vodnik :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ověřené a často levnější, než jinde, jsou tituly na http://sendit.com/. Posílají samo i do ČR. Platba platební kartou, nebo aspoň v mém případě. Já si tam objednal NWN 2.
show must go on..
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

shadow píše:Ověřené a často levnější, než jinde, jsou tituly na http://sendit.com/. Posílají samo i do ČR. Platba platební kartou, nebo aspoň v mém případě. Já si tam objednal NWN 2.
musím potvrdit, na tenhle shop jsem slyšel dost chvály :) a je to EU, takže žádný problém s verzemi hry :wink:
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

jojo, mam jeste jeden dotaz... jak dlouho to trva nez mi to od nich prijde? jinak teda mate pravdu, zatim je to tam nejlevnejsi (pokud nepocitam frys.com kde to maj za 35$), takze to nejspis vemu tam
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já už si to nepamatuji přesně, ale počítej tak ten týden ode dne objednávky..
show must go on..
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

tyden?? no teda... to je dost dementni, v patek jsem to chtel mit...
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Pabos píše:tyden?? no teda... to je dost dementni, v patek jsem to chtel mit...
na to, že ti to musí dotlačit z británie navíc přes naše celníky je to slušný výkon 8-) taky jim můžeš napsat, ať ti klíč ze hry pošlou předem na email, některé shopy to umožňují
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT a urážky ...

Příště se držte tematu, díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“