Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??
Moderátor: Baneshee
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??
Zdravim vsechny... Prave si chci koupit jednu hru (LOTRO) a nekdo na Xzone psal, ze kdyz si to necham poslat ze zahranici tak je to mnohem levnejsi (az o 600,-), tak se chci zeptat, jestli nekdo neznate nejake dobre, levne a overene obchody, kde bych to sehnal? Amazon mi to z nejakeho zahadneho duvodu nechce poslat (pise mi, ze na uvedenou adresu mi to neposlou a pritom v geografickych omezenich CR neni vubec zminena) a Ebay neverim, tam to kupovat nechci... Diky moc za odpovedi
- ChrastyII
- Začátečník

hmm... amazon.com? 
http://amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/104-68 ... x=0&Go.y=0
EDIT:eh,pardon,nějak jsem toho nevšim
http://amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/104-68 ... x=0&Go.y=0
EDIT:eh,pardon,nějak jsem toho nevšim
Naposledy upravil(a) ChrastyII dne ned 20. kvě 2007, 23:53, celkem upraveno 1 x.
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby sis trochu precet co sem psal v prvnim postu, tak bys zjistil, ze na amazonu mi to z nejakyho mne neznamyho duvodu nejde, protoze mi rekne presne tohle:
*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
takze potrebuju jinej obchod nez Amazon a nez Ebay...
*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
takze potrebuju jinej obchod nez Amazon a nez Ebay...
- Koudy
- Začátečník

Pozor na to co objednavas. Pokud chces single player hry, tak je to jedno (vicemene), ale pokud chces objednat MMO tak si dej bacha na US vs EU klienty. Dost her je ma zvlast. Klient by mozna problem byt nemusel, ale asi tam bude klic jenom pro tu danou destinaci (tj. s US krabicou budes moct jenom na US severy).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
neviem ako je to u PC hier ale napriklad na PS2 si musel mat hru s EU lokalizaciou. hra kupena v USA alebo niekde v aziji jednoducho na nasich PS2 pustit nesla. ale s pc hramy myslim tento problem nieje aj ked neviem s tymto problemom som sa nestretol
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- SNowie
- Začátečník

spíš to co říkáš ty, Flegy, je velká blbostFlegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis?![]()
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost
- Wuuduu
- Středně pokročilý

=> naprosta blbostFlegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis?![]()
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
takze co? jak to teda je? kdyz si to objednam v americe, tak to tady nebudu moct hrat? tohle potrebuju vedet, protoze to bych si radsi tech par set priplatil a koupil si to tady... kazdopadne jste mi nikdo neodpovedel na otazku KDE to koupit... a nevite proc mi ten Amazon hazi tu chybu kterou jsem napsal o par postu vys?
- Vodnik
- Začátečník

-
Já si několik věcí objednával z http://www.game.co.uk/, zvláště na MMORPG to funguje skvěle, hru jsem měl na stole stejný den co tu vycházela a výrazně levněji
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Frostys
- Začátečník

-
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, tady je to dobry, ale teda nejlepsi by to bylo za dolary, protoze proti nim ma koruna lepsi kurz nez proti libram... kazdopadne jestli je pravda to, co tu rikate, ze kdyz to koupim v USA tak mi to tady nepujde, tak to asi koupimt tady na ty strance co mi poslal VodnikVodnik píše:Já si několik věcí objednával z http://www.game.co.uk/, zvláště na MMORPG to funguje skvěle, hru jsem měl na stole stejný den co tu vycházela a výrazně levněji
- shadow
- Středně pokročilý

Ověřené a často levnější, než jinde, jsou tituly na http://sendit.com/. Posílají samo i do ČR. Platba platební kartou, nebo aspoň v mém případě. Já si tam objednal NWN 2.
show must go on..
- SNowie
- Začátečník

musím potvrdit, na tenhle shop jsem slyšel dost chvályshadow píše:Ověřené a často levnější, než jinde, jsou tituly na http://sendit.com/. Posílají samo i do ČR. Platba platební kartou, nebo aspoň v mém případě. Já si tam objednal NWN 2.
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SNowie
- Začátečník