-!- Radeon HD2900XT - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Malevil
- Začátečník
-
-!- Radeon HD2900XT - problémy a jejich řešení -!-
======================================================================
/edit by no-X: Vzhledem k výsledku hlasování v informačním threadu o změnách v sekci používejte prosím k řešení problémů s výše zmíněnou grafickou kartou výhradně tento thread.
Díky za pochopení.
Nemohl by mi někdo poradit buď jsem taková lama nebo mám opravdu velkou smůlu dnes mi přišla nová ATI 2900 a sic mi v pc běží tak na ni nic nerozeběhnu když spustím 3DMark tak zustane stát přihlašovací okenko a nic jak 05 tak 06 jo a ještě když se podivám do Catalystu ado informaci o hartw. tak mi tam píše takt jádra 507 a takt pamětí 514 je to nějaký divný a to je novej kompík
/edit by no-X: Vzhledem k výsledku hlasování v informačním threadu o změnách v sekci používejte prosím k řešení problémů s výše zmíněnou grafickou kartou výhradně tento thread.
Díky za pochopení.
Nemohl by mi někdo poradit buď jsem taková lama nebo mám opravdu velkou smůlu dnes mi přišla nová ATI 2900 a sic mi v pc běží tak na ni nic nerozeběhnu když spustím 3DMark tak zustane stát přihlašovací okenko a nic jak 05 tak 06 jo a ještě když se podivám do Catalystu ado informaci o hartw. tak mi tam píše takt jádra 507 a takt pamětí 514 je to nějaký divný a to je novej kompík
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI HD2900 XT nejede
u zastupce na plose toho 3D marku mas cestuMalevil píše:Nemohl by mi někdo poradit buď jsem taková lama nebo mám opravdu velkou smůlu dnes mi přišla nová ATI 2900 a sic mi v pc běží tak na ni nic nerozeběhnu když spustím 3DMark tak zustane stát přihlašovací okenko a nic jak 05 tak 06 jo a ještě když se podivám do Catalystu ado informaci o hartw. tak mi tam píše takt jádra 507 a takt pamětí 514 je to nějaký divný a to je novej kompík
"C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe"
tak tam pripis tohle -nosysteminfo
ve vysledku takhle
"C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe" -nosysteminfo
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Malevil
- Začátečník
-
- husky14
- Začátečník
-
- Malevil
- Začátečník
-
- mirkee
- Začátečník
Re: ATI HD2900 XT nejede
vsetko je to OKMalevil píše:Nemohl by mi někdo poradit buď jsem taková lama nebo mám opravdu velkou smůlu dnes mi přišla nová ATI 2900 a sic mi v pc běží tak na ni nic nerozeběhnu když spustím 3DMark tak zustane stát přihlašovací okenko a nic jak 05 tak 06 jo a ještě když se podivám do Catalystu ado informaci o hartw. tak mi tam píše takt jádra 507 a takt pamětí 514 je to nějaký divný a to je novej kompík
3Dmarky ti nejdu preto ze za 3DMark06.exe musis dopisat -nosysteminfo
Najlepsie je to cez Total commander, tam si na disku najdes cielovy 3DMark06.exe a dole do consoly napises " 3DMark06.exe -nosysteminfo " bez uvodzoviek samozrejme a uz to pojde.
Tak isto tie takty co pozeras su 2D takty preto su nizsie.
- Malevil
- Začátečník
-
- mirkee
- Začátečník
- Malevil
- Začátečník
-
- mirkee
- Začátečník
Tak potom je s kartou vsetko OK, akurat je tam nieco dosahane v systeme s 3Dmarkom2006 na ktory sa mozes z vysoka vykaslat.Malevil píše:XP pro,deska K9A PLATINUM M2 4800 2GRAM OVLADAČE JSEM STAHL ZE STRANEK ATI PRO 2900 ZDROJ 500W ACTIV FORTRON A HRY JSEM DEĎ ZKOUSEL S.W.I.N.E. A NFS CARBON A TY JDOU JO JEŠTĚ TO NAPÁJENÍ JEDNOU 6PIN A JEDNOU 6PIN DO 8PINU
- Malevil
- Začátečník
-
- myom
- Středně pokročilý
jakou jsi mel kartu predtim? odinstaloval jsi poradne ovladace z predchozi?Malevil píše:tak to mi spadl kámen ze srdce já ji chtě zítra poslat pryč na reklamaci moc děkuji jo není nani nějaké pěkné demo
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Shit
- Odborník PCT
- Jackal
- Mírně pokročilý
No já řeším menší problémy formátem C: a kdybych měnil grafiku, tak bych oničem jiném nepřemýšlel.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
- Malevil
- Začátečník
-
- Malevil
- Začátečník
-
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: