Nevíte čím to je??

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
kaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nevíte čím to je??

Příspěvek od kaic »

Při hraní různých her nebo jenom ve windows při ICQ animovaných smajlů se mi náhle oběví toto

Obrázek

Barvy jsou rozmazané a poškozené a jde to zrušit jen resetem...

objeví se to náhle a nečekaně vubec nevim čim to může být i v Biosu jsem se koukal a přehrabával a stale si nevim rady

předem dík za všechny rady :wink: :wink: :wink: dik

//Dzin: Uprav si název threadu!
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

ČÍM TO JE, ČÍM TO JE?.....
Co máš za grafiku? A taky dopiš zdroj a jak chladíš komponenty..tohle je jasný úkaz přehřívání nebo může být na vině samotná karta, nebo zdroj..atd.. :wink:
Bez těchto dalších věcí ti nikdo neporadí, zkus vyměnit ovladače - korektně odinstaluj staré a nahoď nové.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
kaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

.......

Příspěvek od kaic »

Grafická karta 9250 tato grafická karta je chlazená pouze pasivním chladičem, ale já na ní mám přidělaný 12V aktiv menších rozměrů, zdroj mám "nějaký" bez popisu(nedokážu na něm nic rozpoznat) :? SpeedFan Temp1---35 Temp2---47 HD0---29Neptejte se mě co ukazuje Temp1, Temp2 ,protože to sám nevím :-D jestli ti to pomůže..... a ovladače nemůžu mít nejnovější, protože to dělá jěště častěji.. Ovladače a vše ke grafické kartě jsem instaloval z přibalených CD. :wink: :wink: můžu teda zkusit jěště přidělat pár větráků.. :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To vypadá že se Ti buď přehřívá karta nebo je nejak pretaktovaná....
nebo poškozené paměti na ní, typickej rozpad obrazu...koukni na to atitoolem jestli ti najde artefakty...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

To bude určo ovladačema.. když to dělá i u ICQ..
Takže stávající úplně odinstaluj a nainstaluj ATi Omega Drivers (poslední verzi) :-)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Godzzila píše:To bude určo ovladačema.. když to dělá i u ICQ..
Takže stávající úplně odinstaluj a nainstaluj ATi Omega Drivers (poslední verzi) :-)
Mohlo by ale nemusi, možná nu odchazí VRAM...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od kaic »

Tak jsem nainstaloval ATi Omega Drivers a počkám jestli to udělá znova.. jina jsem skenoval ty artefakty a skenoval jsem to 5 minut a nic to nenašlo.. zatím vyskouším ty ovladače :wink: :wink:
kaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od kaic »

ATi Omega Drivers sice o jede ale nemůžu Hrát CS na Opengel a když dám na D3D tak jak to shodím minimalizuji tak už to nenahodím :sad: :sad: :sad: je to divné
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“