Ochrana vlastních DVD?

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ochrana vlastních DVD?

Příspěvek od Dzin »

Jde nějak zabezpečit své DVD proti kopírování?
Dělám vlastní videa a rád bych je aspoň trochu zabezpečil, lze to vůbec? :?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Na CD existuje pár prográmků jako CCD-LOCK, TZCopyprotection atd., ve kterých si můžeš médium tak nějak ochránit, ale je to slabota. Na DVD o ničem nevím.
Bathory
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Škoda, chtěl bych něco na DVD. Jednou jsem narazil na falešnou velikost zip nebo rar archivu.To se dá vytvořit jak? Ikdyž to není co hledám tak aspoň něco. :)
tosuja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tosuja »

A co na to DVD vypalit kryptovany filesystem?
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jak? Potřebuju aby to DVD "film klasika DVD, menu, kapitoly atd" byl čitelnej v PC a pokud možno i v DVD přehrávačích..... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak to bude asi problem, ale napriklad dokumenty dávat na CD/DVD zakryptovaný je samozrejme v pohode a predstavuje to jakž takž bezpečnost.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

nelze

Příspěvek od cabman »

Bohudík, spolehlivá ochrana na DVD neexistuje. Něco málo se sice nechá udělat, ale je to naprostá ztráta času. Protože dnes si chráněné DVD za použití víceméně volně dostupného sw přepálí i malé dítě a ani netuší, že tam nějaká ochrana byla. Vaše otázka je v době rozkvětu nelegálního kopírování za velké medializace možná trochu zvláštní. Tato otázka trápí všechny nahrávací a distribuční společnosti a kdybys na něco přišel, tak by si byl milionář :wink:
Vždy si říkám, jak někteří lidé klidně kopírují autorským zákonem chráněná díla (myšleno obecně a né na Vás) a potom když se jedná o malé dílko které sami utvořili tak začnou nadávat.

Nicméně o ochranách CD/DVD určitě najdete články na http://www.cdr.cz
Jediná možnost je to zacriptovat ale to neřeší Váš problém s přehráváním v DVD přehrávači ... smůla.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
tosuja
Začátečník
Začátečník

Re: nelze

Příspěvek od tosuja »

cabman píše:Vždy si říkám, jak někteří lidé klidně kopírují autorským zákonem chráněná díla (myšleno obecně a né na Vás) a potom když se jedná o malé dílko které sami utvořili tak začnou nadávat.
Moje slova. Kdyz muj kamos delal diplomku, tak ji v podstate obslehl z literatury, vlastniho pricineni v ni bylo strasne malo (v podstate to poskladani, uvod a zaver). A opravdu jsem se smal, kdyz resil, jak udelat netisknutelne a vselijak chranene PDF :-)
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
Reneek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reneek »

no ale nejaky soft na ochranu cd by sa zisiel aj mne. napr. napalim si nejake audio cd a nechcem, aby si z neho niekto iny spravil kopiu alebo mp3. je take nieco?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Reneek píše:no ale nejaky soft na ochranu cd by sa zisiel aj mne. napr. napalim si nejake audio cd a nechcem, aby si z neho niekto iny spravil kopiu alebo mp3. je take nieco?
par postov vyssie sa to spomina a co sa toho tyka tak su aj lepsie ochrany a daju sa obist tak toto sa da tak isto cize tiez ako to je vyssie pisane strata casu :wink:
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Aby to bolo citatelne v DVD prehravaci a zaroven nekopirovatelne asi neexistuje ziadny liek. Ale inak skus StarForce, ten je dnes velmi "popularny" ;) Akurat ze asi nie je zadarmo...
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

SF se nepoužívá na VideoDVD. :roll:
Bathory
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Takze sem to pochopil tak, ze dvd jde jenom zapakovat v raru pod heslem a pak to heslo dodavat. Jina moznost neni? Jako rar je naprt protoze to neprecte dvd player. Nejake simply ochrany, treba proti kopirovani normalne v totalcommanderu nejsou? Proste jen zaklad.
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Jednou se mi povedlo na dost pouzivany dvd-rw vypalit domaci video s chybou tak, ze uz se mi to nikdy nepovedlo z nej dostat a dodnes to mam na nem. S tou chybou se mi to povedlo uz nekolikrat pri rychlym mazani dvd-rw a ty chyby se mi povedlo se zbavit jen pri kompletnim smazani dvd. Takze teoreticky by se dala vyrobit ochrana na dvd opakovanym vypalovanim kyzeneho obsahu na dvd-rw az se jednou tam ta chyba objevi, akorat nevim jak by se pak dala udelat dalsi kopie i kdyz s dnesnima nastrojema to mozna az takovej problem nebude, uz je to par let kdyz sem to zkousel.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Chyby jsou základ při tvorbě ochran :)
Bathory
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Tohle spis vypada na nahodnou hw chybu, nebo myslis ze je to nejakym zpusobem sw smerovatelny tak, ze se to da umistit treba na konec nebo zacatek disku? Ale verim tomu, ze takhle nejak vznikly ochrany, protoze to dvd je normalne prehravatelny, jen se mi nepodarilo ho zkopirovat.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přehrávače u filmových DVD chyby ignorují, u kopírovacích programů je třeba tuto ignoraci nastavit a pak to lze zkopírovat také...
Bathory
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Klasické chránené Video DVD dokáže urobiť napr. Sony DVD Archirect. Verzia 3.0 dokáže CSS a Macrovision ochranu.
Naposledy upravil(a) marian_m dne pon 28. kvě 2007, 14:52, celkem upraveno 1 x.
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Mas na mysli klasicke "chranene" dvd? ;)
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Neumí náhodou něco takového LG H55N?
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“