Dělám vlastní videa a rád bych je aspoň trochu zabezpečil, lze to vůbec?
Ochrana vlastních DVD?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ochrana vlastních DVD?
Jde nějak zabezpečit své DVD proti kopírování?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
A co na to DVD vypalit kryptovany filesystem?
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

nelze
Bohudík, spolehlivá ochrana na DVD neexistuje. Něco málo se sice nechá udělat, ale je to naprostá ztráta času. Protože dnes si chráněné DVD za použití víceméně volně dostupného sw přepálí i malé dítě a ani netuší, že tam nějaká ochrana byla. Vaše otázka je v době rozkvětu nelegálního kopírování za velké medializace možná trochu zvláštní. Tato otázka trápí všechny nahrávací a distribuční společnosti a kdybys na něco přišel, tak by si byl milionář
Vždy si říkám, jak někteří lidé klidně kopírují autorským zákonem chráněná díla (myšleno obecně a né na Vás) a potom když se jedná o malé dílko které sami utvořili tak začnou nadávat.
Nicméně o ochranách CD/DVD určitě najdete články na http://www.cdr.cz
Jediná možnost je to zacriptovat ale to neřeší Váš problém s přehráváním v DVD přehrávači ... smůla.
Vždy si říkám, jak někteří lidé klidně kopírují autorským zákonem chráněná díla (myšleno obecně a né na Vás) a potom když se jedná o malé dílko které sami utvořili tak začnou nadávat.
Nicméně o ochranách CD/DVD určitě najdete články na http://www.cdr.cz
Jediná možnost je to zacriptovat ale to neřeší Váš problém s přehráváním v DVD přehrávači ... smůla.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- tosuja
- Začátečník

-
Re: nelze
Moje slova. Kdyz muj kamos delal diplomku, tak ji v podstate obslehl z literatury, vlastniho pricineni v ni bylo strasne malo (v podstate to poskladani, uvod a zaver). A opravdu jsem se smal, kdyz resil, jak udelat netisknutelne a vselijak chranene PDFcabman píše:Vždy si říkám, jak někteří lidé klidně kopírují autorským zákonem chráněná díla (myšleno obecně a né na Vás) a potom když se jedná o malé dílko které sami utvořili tak začnou nadávat.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- Reneek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
par postov vyssie sa to spomina a co sa toho tyka tak su aj lepsie ochrany a daju sa obist tak toto sa da tak isto cize tiez ako to je vyssie pisane strata casuReneek píše:no ale nejaky soft na ochranu cd by sa zisiel aj mne. napr. napalim si nejake audio cd a nechcem, aby si z neho niekto iny spravil kopiu alebo mp3. je take nieco?
- breadfan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- shadow Walker
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- glu
- Začátečník

-
Jednou se mi povedlo na dost pouzivany dvd-rw vypalit domaci video s chybou tak, ze uz se mi to nikdy nepovedlo z nej dostat a dodnes to mam na nem. S tou chybou se mi to povedlo uz nekolikrat pri rychlym mazani dvd-rw a ty chyby se mi povedlo se zbavit jen pri kompletnim smazani dvd. Takze teoreticky by se dala vyrobit ochrana na dvd opakovanym vypalovanim kyzeneho obsahu na dvd-rw az se jednou tam ta chyba objevi, akorat nevim jak by se pak dala udelat dalsi kopie i kdyz s dnesnima nastrojema to mozna az takovej problem nebude, uz je to par let kdyz sem to zkousel.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- glu
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- marian_m
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Klasické chránené Video DVD dokáže urobiť napr. Sony DVD Archirect. Verzia 3.0 dokáže CSS a Macrovision ochranu.
Naposledy upravil(a) marian_m dne pon 28. kvě 2007, 14:52, celkem upraveno 1 x.
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
- breadfan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: