Potřebuji OS, který nabootuje z Floppy a spustí systém z USB

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
symbian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Potřebuji OS, který nabootuje z Floppy a spustí systém z USB

Příspěvek od symbian »

Ahoj, mám Notebook a ten má pouze Floppy mechaniku a neumožňuje bootovat z USB. Potřeboval bych nějaký operační systém pro Floppy, který umožňuje pracovat s USB, a aby zvládl spustit systém z USB (na USB je Acronis True Image a Acronis Disk Director). Díky.
hard_core
Nováček
Nováček

Nevím jestli ti jde přesně o toto ale...

Příspěvek od hard_core »

vím že BartPE jde nabootovat z cd a rozjede se ti jenom tím že potřebné věci si ukládá do paměti....a v Bartovi by ses měl dostat i na spuštění progs z usb....nezkoušel jsem to ale mohlo by ti to pomoct...Nebo si sežeň něco podobného na podobném základu...teď jsem si všiml že nb nemá cd-rom :-o to máš nějaký starší kus?
Procák:P4 Northwood 2.8HT,MoBo:Asus P4P800,RAM:2GB Kingston DDR400 CL2.5 d.ch.,Grafika:Asus N6600GT,HDD:Seagate 120GB 7200.7+Seagate 250GB 16MB 7200.10 SATA,DVD-RW:NEC-ND3520A+Teac 548D,LCD:Viewsonic VP171s
symbian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od symbian »

jj, nemá CD-ROM...jinak přes CD Rom bych tam nahodil Acronis OS Secector a bylo by vymalováno...
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

na fdd dáš čistý dos + ovladače MSD, usb disk se potom připojí jako další jednotka
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
symbian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od symbian »

co jsou to ovladače MSD, stačí DOS - ve windows - Vytvořit spouštěcí disketu MS-DOS?? DÍKY
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“