Králík přehryzal kabel od repro
Moderátor: CageJ
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Králík přehryzal kabel od repro
Zakrslý králík od přítelkyně pehryzal kabel vedoucí z wooferu do jednoho ze satelitů. Je to 2.1 sestava. Bohužel znovunapojení nepomáhá. Jsem v tomhle lama, takže je možný, že něco ten hajzlák odpálil? Už jsem zkusil všechno. Zvukovka funguje...zapojil jsem sluchátka. Ničeho jiného se nedotknul. Když repro zapnu, tak v nich lupne, ale prostě nehrají.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Maxtor
- Začátečník

-
Neni ten kabel nejak blbe vyzkratovanej..? resp. nebyl kdyz jsi to objevil..?
Chvilkove zkratnuti tomu moc ublizit imho nemohlo.. nevim no.. v kazdym pripade silne pochybuju nad moznosti, ze by odesel konec v dusledku nevyrovnaneho odporu na kanalech, to je podle me nesmysl a je potreba delsiho pusobeni..
Takze jedina vec, co me napada.. ze by nejakej zkrat..? ale jak rikam.. to se me taky moc nezda.. zkus ten sub rozdelat, jestli v tom konci neprdnul treba nejakej kond..
Chvilkove zkratnuti tomu moc ublizit imho nemohlo.. nevim no.. v kazdym pripade silne pochybuju nad moznosti, ze by odesel konec v dusledku nevyrovnaneho odporu na kanalech, to je podle me nesmysl a je potreba delsiho pusobeni..
Takze jedina vec, co me napada.. ze by nejakej zkrat..? ale jak rikam.. to se me taky moc nezda.. zkus ten sub rozdelat, jestli v tom konci neprdnul treba nejakej kond..
- Tarwas
- Začátečník

kamosuv kralik si kousnul 220V kabliku a mel cerny fousky
jinak bych si repro hodil bokem a proskoumal veskerou kabelaz, jestli tam nekde neni nejaky odizolovany vodic
C2D 6300@2.8GHz +Arctic Cooling Freezer 7 Pro| Gigabyte 965P-DS3| Sapphire (ATI) Radeon X1950 PRO+Zalman VF900-CU| GEIL DIMM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)| Fortron 400W| Briza E6097 black| Maxtor 250GB SATAII a Maxtor 80GB PATA| Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A + QcK steel...
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Mno, zkoumal jsem zkoumal...a nic nenalézám. Ještě se na to podívám. Mrcha jedna chlupatáTarwas píše:kamosuv kralik si kousnul 220V kabliku a mel cerny fouskyjinak bych si repro hodil bokem a proskoumal veskerou kabelaz, jestli tam nekde neni nejaky odizolovany vodic
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Maxtor
- Začátečník

-
- kotas
- Středně pokročilý

tohle mě dostalo!!Maxtor píše:..no tak pokud to je nejakej shit, tak to mohlo umrit uz jen strachem z toho kralika..
Ještě teď se směju!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Sattero
- Začátečník

Re: Králík přehryzal kabel od repro
A zkusil si toho králíka upíct? Třeba se ty bedny odmítají zapojit dokud žije...Meridius píše:Zakrslý králík od přítelkyně pehryzal kabel vedoucí z wooferu do jednoho ze satelitů. Je to 2.1 sestava. Bohužel znovunapojení nepomáhá. Jsem v tomhle lama, takže je možný, že něco ten hajzlák odpálil? Už jsem zkusil všechno. Zvukovka funguje...zapojil jsem sluchátka. Ničeho jiného se nedotknul. Když repro zapnu, tak v nich lupne, ale prostě nehrají.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: Králík přehryzal kabel od repro
to jsou my teda příspěvkylukasstr píše:A zkusil si toho králíka upíct? Třeba se ty bedny odmítají zapojit dokud žije...
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články