Mobile Pentium 4 vs. Pentium 4

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

-HoNY- píše:
Mr.Nigga píše:...Chtěl jsem vědět, jestli má cenu zkoušet dát desktopovou verzi P4 do notebooku...
Pokud chceš upíct napájecí obvody a nechat si roztíct notebook v rukách, tak jdi do toho :))) Pak napiš jestli ten zážitek stál za to :lol: Rozhodně nezapomeň dodat fotky!!!
no konečně někdo s pořádnou odpovědí :D To stačilo říct hned a nemusela tu být ta tuna balastu :D thx
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

napajeci obvody v nootebocich jsou pomerne predimenzovany a urcite by snesli desktopovou P4.On bude spis problem v tom ze by jsi z te P4 musel sundat IHS , aby jsi na nu nasadil chladic v nooteboku>>>coz nevim jak u tvoji P4 ale mam takovej pocit ze to sundat nepujde jako u vetsiny techto procesoru co meli IHS vareny s jadrem pomoci specialniho lepidla.

Taky je widet, ze asi nemas doma co na praci a bawis se samejma pic**nama :roll: :roll:
LuFi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuFi »

Pokud vim tak se do nb davaly i desktopovy P4 a celerony, takze bych se podival na stranky vyrobce jestli to neni pripad i tohoto notebooku.
E8200::Asus P5Q PRO::HD4850 AC s1::4GB A-Data::250GB Seagate::2014L1T::HX520::Tt VB1000BWS Soprano::Samsung 2043BW::
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Highlander píše:...On bude spis problem v tom ze by jsi z te P4 musel sundat IHS , aby jsi na nu nasadil chladic v nooteboku...
Jsou tam připájený, stačí nahřat horkovzdušnou pistolí a sundat. Je to podle mě zbytečná práce, protože se tam vejde.
Highlander píše:...napajeci obvody v nootebocich jsou pomerne predimenzovany a urcite by snesli desktopovou P4...
Jednofáz/dvojfáz bez chlazení se třema kondíkama :roll:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

já si právě taky myslím, že by to nezvládlo napájení, ale podle Wiki někteří výrobci do ntbku strkali i obyč P4, tak jsem se radši zeptal :-)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Mr.Nigga píše:já si právě taky myslím, že by to nezvládlo napájení, ale podle Wiki někteří výrobci do ntbku strkali i obyč P4, tak jsem se radši zeptal :-)
Acer, Umax a pod. nejsou výrobci, ale banda zmrdů 8)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
T182
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T182 »

Mr.Nigga píše:
T182 píše:co post to skvost, vazne niektory si tu robia hadam srandu

inac ten rozdiel by nemohol byt v tom, ze na "mobilne verzie" sa pouzili vydarenejsie jadra, cize rovnaku pracovnu frekvenciu dosiahnes pri nizsej voltazi - mensie produkovane teplo
Další takovej stréc, co ví s prominutím hovno a dělá chytrýho...

mallox: jestli reaguješ na můj první post, tak by imho zvládla, FSB toho celeru je 400MHz, takže stejná jako u té P4 co bych tam dal, ale celý to rozdělávat jen tak na zkoušku nebudu :-)
heh, asi som sa zle vyjadril tymy "skvostami" som myslel klemikaze-ho a secket-a
mimochodom bolo neco nespravne ohladom tej P4-ky co som pisal? bud ma oprav a zdovodni, alebo nabuduce skus nejprv rozmyslat a potom pisat, taketo vyjadrenia bych si vyprosil
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

sorry :oops:

ale ty jsi psal, že rozdíl "by nemohol byt v tom...", tak jsem to pochopil jinak, než jsi to myslel, ale v tom případě měl být na konci "?" :lol:
T182
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T182 »

jj, sypem si popol na hlavu, ten otaznik mi nejak vypadol
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“