AC Freezer64 PRO-ako nanho upenvit AC fan 120mm
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AC Freezer64 PRO-ako nanho upenvit AC fan 120mm
zdar
takze tento chladic urcite vsetci poznate
mam ho na sockete 939 a povedal som si ze vacsi airflow neni nikdy naskodu
a tak som vymenil povodny 92mm fan za AC Fan12
ide mi hlavne o to, aby este aj cez tie spodne rebra a aj pod nimi prudil vzduch k chladicku mosfetov na mojej fosni, ktory je hned za freezerom
problem je ze neviem ako to uchytit na ten pasiv kedze rozky so srubami presahuju pasiv
zatial som pouzil snurky/spagaty ale sem tam to zarezonuje
kedze AC fan 12 nepatri prave k takym fanom co nevybruju tak ani neviem ci ma pouzitie lepiacej pistole (neviem ako sa to vola ale das tam taky tuhy plastovy valcek a ono to nahriatim vytvori kvapky ktorymi lepsi), lebo to jemne vybruje
nejaka spona by bola dobra ale asi som malo kreativny a este menej sikovny
mate nejake napady co pouzit?
pozeral som ze menite fany na vsetkom co sa da tak dufam ze budete vediet pomoct
dik moc
takze tento chladic urcite vsetci poznate
mam ho na sockete 939 a povedal som si ze vacsi airflow neni nikdy naskodu
a tak som vymenil povodny 92mm fan za AC Fan12
ide mi hlavne o to, aby este aj cez tie spodne rebra a aj pod nimi prudil vzduch k chladicku mosfetov na mojej fosni, ktory je hned za freezerom
problem je ze neviem ako to uchytit na ten pasiv kedze rozky so srubami presahuju pasiv
zatial som pouzil snurky/spagaty ale sem tam to zarezonuje
kedze AC fan 12 nepatri prave k takym fanom co nevybruju tak ani neviem ci ma pouzitie lepiacej pistole (neviem ako sa to vola ale das tam taky tuhy plastovy valcek a ono to nahriatim vytvori kvapky ktorymi lepsi), lebo to jemne vybruje
nejaka spona by bola dobra ale asi som malo kreativny a este menej sikovny
mate nejake napady co pouzit?
pozeral som ze menite fany na vsetkom co sa da tak dufam ze budete vediet pomoct
dik moc
...
- wydlosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tie stahovacie pasky ma napadliwydlosh píše:No nevim, jestli se s tim nechces moc patlat tak bych to chytil stahovacima sponkama na kabely. A na misto kde fan doleha na pasiv nalepit nejaky gumy nebo treba takovy to penovy tesneni co se dava okolo ramu oken, pak by to nemelo rezonovat
mam ale len take tluste a museli by ist okolo vsetkych HP lebo medzi ich neprepcham
uvidim ci najdem nejake tensie
nejake dalsie napady?
lebo ofukuje zdola aj chladic mosfetu (cez tie zahnute rebra+popod rebra prudi vzduch)Cujo píše:a proč tam dávat 12cm fan, když je plocha freezera menší než fanu?:)
ma vyssi prietok
pretlaci viac vzduchu k outtake
pri dobrom prietoku je tichsi ako povodny
...
- wydlosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to som samozrejme skusal ako prvewydlosh píše:drátkem okolo tech HPjcdenton12 píše: nejake dalsie napady?
dratek bol naprv makky takze ked som postavil case ako ma byt tak sa fan zosunul dolu
mozno to ale bolo aj blbou konstrukciou spony alias toho dratiku
skusim sa s tym pohrat ked bude cas a v skole nejako dozijem
...
- scream
- Začátečník

no podla mna je najlepsie riesenie sekundove lepidlo... stacia 4 kvapocky do rokou fanu a silno podrzat 2 minutky... ja mam sekundovym nalepene 3 fany v case a no problem...vyhoda je hlavne v tom ze ti to nebude rezonovat a demontaz je kehom sekundy 
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejsem si jistej jak to tam je,ale ten puvodni fan je tam nejak "zacvaknutej" nebo prisroubovanej ?pokud je tam prisroubovanej tak by stacil jenom ten jeden sroubek...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ne freezer64 pro tam ma upevneny fan cez zaskocky na bokochm.Pták píše:nejsem si jistej jak to tam je,ale ten puvodni fan je tam nejak "zacvaknutej" nebo prisroubovanej ?pokud je tam prisroubovanej tak by stacil jenom ten jeden sroubek...
foto

asi sa pokusim urobit nejaku sponu z drotikov ako je to na inych chladicoch ale to by som musel doma najst nejaky pevny drot
...
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: