Asus VW192S Black - LCD 19

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
BBS
Začátečník
Začátečník

Asus VW192S Black - LCD 19

Příspěvek od BBS »

Dobrý den moh bych se zeptat je dobrej tento monitor Asus VW192S Black - LCD 19" jestli ne tak mi prosim kolem nějakých 5000 poradte děkuju :) :) :) :) :-D
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Se koukni na test tady
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Já ho mám už delší dobu a zdá se mi kvalitní. Nic mi na něm nevadí. Test odpovídá. Největší mínus je asi opravdu polohování-s tím taky člověk běžně problém nemá, ale chybí mi připevnění na zeď. Odezva je dobrá, barvy, rozlišení taky.
Monitor můžu jen doporučit i na hry.
.Den
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .Den »

lukazkiss píše:Já ho mám už delší dobu a zdá se mi kvalitní. Nic mi na něm nevadí. Test odpovídá. Největší mínus je asi opravdu polohování-s tím taky člověk běžně problém nemá, ale chybí mi připevnění na zeď. Odezva je dobrá, barvy, rozlišení taky.
A muzes ho stejne tak doporucit i na video? Hlavne nejaky ten DivX/XviD a podobne, proste s velkou kompresi, 640x480 apod. Taky hledam 19" WS monitor do 5000 Kc vc. DPH a tento me hodne zaujal, pouzivan by byl prevazne na internet a video.

Prip. jestli je lepsi tento, nebo Samsung 940BW, resp. jestli se vyplati priplatit asi 700 za Samsunga (penezi zrovna neoplyvam, takze je to celkem dulezite).
(Uz neplatne, ted jedu z notebooku. :) Ale PC porad funguje.) Opteron 144 CABGE 55C; Sapphire ATi Radeon X800GTO FireBlade Edition; A-Data Vitesta 2x512MB DDR500MHz Dual Channel; DFi LanParty UT NF4 Ultra-D; LC Power SuperSilent Black 6550 rev.2 550W; Maxtor MaXLine III 7L250S0 250GB SATA; Arctic Cooling Freezer 64 Pro; Zalman VF700-Cu
jkmaxfli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jkmaxfli »

lukazkiss píše:Já ho mám už delší dobu a zdá se mi kvalitní. Nic mi na něm nevadí. Test odpovídá. Největší mínus je asi opravdu polohování-s tím taky člověk běžně problém nemá, ale chybí mi připevnění na zeď. Odezva je dobrá, barvy, rozlišení taky.

na zeď pověsit jde,mám ho na zdi,je to klasické VESA uchycení!!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“