ATI catalyst 6.7 a7.4

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
PekarBaker
Nováček
Nováček

ATI catalyst 6.7 a7.4

Příspěvek od PekarBaker »

Pocujte momentalne mam 6.7 catalyst na mojej ATI RADEON RX1800XT je mozne ze mi to spomaluje vykon? pretoze uz je catalyst 7.4
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ano, je to mozne.
0118 999 881 999 119 7253
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak to otestuj a porovnej v Benchmarku a poznas to
....ze by to byl MELOUN
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

Prosim prosim nezlobte se na me a opuste mi takovej hloupej dotaz :?

Kdyz mam Ati Tray Tool tak mam instalovat aji Catalyst Control Center?
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

StrikerCZ píše:Prosim prosim nezlobte se na me a opuste mi takovej hloupej dotaz :?
Kdyz mam Ati Tray Tool tak mam instalovat aji Catalyst Control Center?
Tray Tools je náhrada Catalystů, takže neinstalovat.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

ATT nejsou rozhodně náhrada Catalystů. Maximálně tak alternativa k Catalyst Control Centru.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

Celych Catalystu? Takze nemam instalovat ani Catalyst Driver? To se mi nejak nezda, vzdyt Tray Tools se tak casto neaktualizuje jako novy drivery
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

StrikerCZ píše:Celych Catalystu? Takze nemam instalovat ani Catalyst Driver? To se mi nejak nezda, vzdyt Tray Tools se tak casto neaktualizuje jako novy drivery
Catalyst Driver nainstalovat(Catalyst Control Center ne)+ ATi Tray Tools, já to takto používat skoro rok a bez problémů.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“