DVD Error

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD Error

Příspěvek od Kopac »

Mám ve windowsech vypálená DVD která ale na jiných počítačích (taky windows) ukazují tenhle error:

Obrázek

disky nejsou nijak fyzicky poškozeny, jsou zbrusu nové...nevíte někdo jestli s tím jde něco udělat???
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Pokud jsi tam vypálil nějaké soubory větší než 2GB, pak je to v UDF souborovém systému a musíš mít alespoň čtečku tohoto formátu. Mám pocit že Windows standardně neumí číst UDF (win2k určitě ne, u winXP si nejsem tak docela jistý). Zkus nainstalovat InCD (je to od Aheadu, tvůrců Nera).

Druhá možnost je ta, že ta vypalovačka je v křemíkovém nebi.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

Tak jsem zkoušel program DVD Data Rescue, který podoruje i ty UDF (např. InCD) a absolutně nic... tak nevim... :sad:
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

A co je to za média? Nemůže být prostě vadná várka DVD médií? Zkoušels to s jinými médii?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

nezkoušel ... ale podle zkušeností kdyby ty média byly vadný tak se to na té vypalovačce buď vypalovat vůbec nezačne nebo když to narazí na tu lisovanou chybu tak by se to vypalování přerušilo ...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Ale kdepak, klidně se to vypálí a pak to není čitelné. Tvá vypalovačka nemusí znát typ barviva na použitém médiu a nastaví třeba špatně výkon laseru. Ověř to na nějakém lepším médiu (Verbatim, Ricoh, Tayio Yuden, Sony).
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

No vidiš to se mi ještě nestalo ... uvidíme ... zkusím to, díky.
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“