Test Drive Unlimited
Moderátor: Baneshee
- Stano K.
- Středně pokročilý
Ako ďalej ?
Mám:
Time attack 44, Speed 26, Race 50, Top models 30, Hit chhikers 20, Courier 20, Vehicle transport 30 -tj všetky závody
v Game progrres som Champion s 710P
Na mape nemám žiadané ďalšie závody!!! A som iba pri 71%
dalej mám 1,496,089$ a 28 aut a 5 motoriek (A-3, B-6, C-7, D-4, E-1, F-2, G-5, mA-3, mB-2) + 6 house
Mám:
Time attack 44, Speed 26, Race 50, Top models 30, Hit chhikers 20, Courier 20, Vehicle transport 30 -tj všetky závody
v Game progrres som Champion s 710P
Na mape nemám žiadané ďalšie závody!!! A som iba pri 71%
dalej mám 1,496,089$ a 28 aut a 5 motoriek (A-3, B-6, C-7, D-4, E-1, F-2, G-5, mA-3, mB-2) + 6 house
Naposledy upravil(a) Stano K. dne úte 29. kvě 2007, 15:08, celkem upraveno 1 x.
- mobilier
- Nováček
- Stano K.
- Středně pokročilý
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
před chvílí sem si pořídil Koenigsegg CC8S, druhou Kawassaki a domek na 8 vozidel, už třetí, ten Koenigsegg je super, ale nějak sem si zvykl na motorku, jezdim s Ninjou
ale Milionářský závod pořád nemohu udělat, vždy v půlce začnu vác narážet do aut a chytne mě policie musim se asi víc soustředit
ale Milionářský závod pořád nemohu udělat, vždy v půlce začnu vác narážet do aut a chytne mě policie musim se asi víc soustředit
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- J X P
- Středně pokročilý
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
u dvojky to chce trpělivost a ujíždět, zato u trojky, objíždět zátarasy, už nikoho nenabourat, nezastavit, těm jsem statečně pár minut ujížděl, ale i tak mě chytliJ X P píše:no a co se da delat s policii na urovni 2 a 3 ? na urovni 1 za chvilku jejich zajem opadne, ale uz od urovne 2 jsem cekal a cekal a nic .
takže první a druhou úroveň ta se ještě dá, ale zbylé už ne
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- barco
- Středně pokročilý
Nemam rad tuto hru...
Mojou predchadzajucou graf. bola 7600GT, a samozrejme som mal problemy s hrou... Hra sa sekala aj pri najmensich detailoch, proste nehratelne... Vypadavaly textury atd.
Takze som aj kvoli TDU kupil 8800GTS 320MB, a spokojne som spociatku hral. Vsetko pohoda, 1280x1024 4XAA 16XAF HDR a FPS nekleslo pod 40. Ovsem dnes nastala zmena:
Spustim PC, zapnem TDU a co NEVIDIM - hra ide max. 10fps... Okej, pozeram ci nie je nieco zle ale v PC mam vsetko vporiadku, v inych hrach je vykon taky isty ako predtym.
Proste fakt uz neviem co si mam o tejto hre mysliet, taketo PROBLEMY...
Mojou predchadzajucou graf. bola 7600GT, a samozrejme som mal problemy s hrou... Hra sa sekala aj pri najmensich detailoch, proste nehratelne... Vypadavaly textury atd.
Takze som aj kvoli TDU kupil 8800GTS 320MB, a spokojne som spociatku hral. Vsetko pohoda, 1280x1024 4XAA 16XAF HDR a FPS nekleslo pod 40. Ovsem dnes nastala zmena:
Spustim PC, zapnem TDU a co NEVIDIM - hra ide max. 10fps... Okej, pozeram ci nie je nieco zle ale v PC mam vsetko vporiadku, v inych hrach je vykon taky isty ako predtym.
Proste fakt uz neviem co si mam o tejto hre mysliet, taketo PROBLEMY...
.
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ManchesterUnited: Co resis? Ja jel milionarskej zavod s Koenigseggem a chytli me trikrat nebo ctyrikrat. Pokuta se pri zavode neplati, nauctuji ti 0 dolaru a jede se dal. Zdrzeni 10 sec. Tak jsem to dojel za 56 min napoprvy v klidu. Chyceni neznamena konec zavodu. Chtel bych videt nekoho kdo to zajel autem bez jedinyho chyceni. Ke konci je provoz jako prase a uzky silnice, cas tlaci. To se neda obcas nebourat.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj, už sme včera zjistil taky, že se pokračuje normálně dál, jel jsem to na motorce, ale bohužel dojel až druhej čas o minutu a 30 vterin, takže asi zkusim to ject s Koenigseggem, jinak me chytli jen jednouBaneshee píše:ManchesterUnited: Co resis? Ja jel milionarskej zavod s Koenigseggem a chytli me trikrat nebo ctyrikrat. Pokuta se pri zavode neplati, nauctuji ti 0 dolaru a jede se dal. Zdrzeni 10 sec. Tak jsem to dojel za 56 min napoprvy v klidu. Chyceni neznamena konec zavodu. Chtel bych videt nekoho kdo to zajel autem bez jedinyho chyceni. Ke konci je provoz jako prase a uzky silnice, cas tlaci. To se neda obcas nebourat.
- Stano K.
- Středně pokročilý
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak si projdi statistiky ve vile a uvidis ne? Predpokladam ze nemas multiplayerovy zavody ktery jsou nezbytny pro 100% postup a pokud mas jen offline profil tak je neudelas.
PS: Kdybys mel tech 710% jak pises tak to bude celkem frajerina
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
- Stano K.
- Středně pokročilý
aha dik, to je len preklep 71%Baneshee píše:Tak si projdi statistiky ve vile a uvidis ne? Predpokladam ze nemas multiplayerovy zavody ktery jsou nezbytny pro 100% postup a pokud mas jen offline profil tak je neudelas.
Online nehrám takže asi to bude koniec
- barco
- Středně pokročilý
- J X P
- Středně pokročilý
Mel bych nekolik otazek na znalejsi a zkusenejsi v TDU:
1. Stale jsem neporozumel na zaklade ceho dochazi k odvolani patrani policie. je to nejaky cas vztazeny ke vzdalenosti od hlidkoveho vozu ?
2. Pripadne, jestli se na mape casem objevuji dalsi mista k navsteve, nebo je to uz zavisle jen na mem projizdeni mapou
3. Pokud si vytvorim svoje vlastni radio(mp3) stanice, kolik pisnicek tam lze takto umistit (tak, aby doslo k jejich prehravani)?
dal jsem jich tam kolem 100 a to se mi zda uz nejak TDU nepobral.
1. Stale jsem neporozumel na zaklade ceho dochazi k odvolani patrani policie. je to nejaky cas vztazeny ke vzdalenosti od hlidkoveho vozu ?
2. Pripadne, jestli se na mape casem objevuji dalsi mista k navsteve, nebo je to uz zavisle jen na mem projizdeni mapou
3. Pokud si vytvorim svoje vlastni radio(mp3) stanice, kolik pisnicek tam lze takto umistit (tak, aby doslo k jejich prehravani)?
---
- Stano K.
- Středně pokročilý
mne sa darí zbaviť policajtov iba pri a pod levelu 2,5 a to tak že musíš jazdiť čo najviac tak aby si nestretol policajtaJ X P píše:1. Stale jsem neporozumel na zaklade ceho dochazi k odvolani patrani policie. je to nejaky cas vztazeny ke vzdalenosti od hlidkoveho vozu ?
Tam kde si už bol tam sa ti objavia nové závody časomJ X P píše:2. Pripadne, jestli se na mape casem objevuji dalsi mista k navsteve, nebo je to uz zavisle jen na mem projizdeni mapou
aj ja som tam hodil kopu mp3 ale asi to prehrá cca 10 a potom to opkujeJ X P píše:3. Pokud si vytvorim svoje vlastni radio(mp3) stanice, kolik pisnicek tam lze takto umistit (tak, aby doslo k jejich prehravani)?
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Co nejméně bourat, ject co nejdále od posledního pol. auta, u třech hvězdiček netuším, nikdy jsem jim neujel...1. Stale jsem neporozumel na zaklade ceho dochazi k odvolani patrani policie. je to nejaky cas vztazeny ke vzdalenosti od hlidkoveho vozu ?
Podle postu v kariere, zacinas jako amater a postupne se dostavas vis a vis, ja jsem ted Expert a mam pred sebou ještě spousty závodů2. Pripadne, jestli se na mape casem objevuji dalsi mista k navsteve, nebo je to uz zavisle jen na mem projizdeni mapou
Maximální počet je tolik kolik je tam písniček v rádiu3. Pokud si vytvorim svoje vlastni radio(mp3) stanice, kolik pisnicek tam lze takto umistit (tak, aby doslo k jejich prehravani)?
viz: http://www.czetdu.com/node/165
- Stano K.
- Středně pokročilý
- J X P
- Středně pokročilý
tak jsem to vcera otestoval na testovacich vrozcich mp3. Omezeni, pro vytvoreni vlastnich stanic je 30 mp3 na 1 slozku. Maximum jsou 4 nove uzivatelske slozky, tzn. pridat lze maximalne 120 pisnicek. Jmeno stanice bude dle nazvu adresare (bohuzel nebude mit svoji ikonu.). Prehravani pisnicek je nahodne a po prehrani se seznam opetovne nahodne promicha.
P.S. to co pisou na tom webu je nesmysl. sice je to taky cesta, ale me se jednalo o ty pridavne stanice, ne o nahradu.
P.S. to co pisou na tom webu je nesmysl. sice je to taky cesta, ale me se jednalo o ty pridavne stanice, ne o nahradu.
---
- mobilier
- Nováček
mam dotaz nevite proc vsechny zavody sou zamceny ze zacatku to bylo v pohode udelal sem jich asi 10 a ted nejde ani jeden (krome tech predeslejch)
jsem expert
jsem expert
CPU:Intel Core2 Duo E6600 2,4 = 3,6 ghz - MB:Asus Commando - GPU:Asus EN8800 GTX - RAM:2x1GB Kingston - Zdroj:Seasonic 500 W - HDD:Seagate 320GB - 3DMark 06: 12 371 bodů