Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

tak prosim o nejaky jiny typ na obchod... ten www.sendit.com je sice hezky, ale nemaij to tam a trvalo by 14 dni nez by mi to prislo, coz opravdu nechci... to si to radsi koupim o to kilo-dve draz tady a budu to mit hned... no kazdopadne jestli znate nejaky cesky obchod kde se daji hry poridit levneji nez jinde, tak sem s nim... diky
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Mám dobré zkušenosti s www.megahry.eu najdeš tam většinu her tak 200 levněji. Ten LOTR online tam je 1150, sice žádná extra sleva, ale aspoň něco. Ještě tam prodávájí např. polské verze her, kde je polský obal + manuál, ale hra je v AJ a tam jsou ceny většinou výrazně nižší.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

F1l1p píše:Mám dobré zkušenosti s www.megahry.eu najdeš tam většinu her tak 200 levněji. Ten LOTR online tam je 1150, sice žádná extra sleva, ale aspoň něco. Ještě tam prodávájí např. polské verze her, kde je polský obal + manuál, ale hra je v AJ a tam jsou ceny většinou výrazně nižší.
koukám, že to tam mají fakt docela levný ... datadisk k wowu tam je jen za 900.... to je celkem super..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Flegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis? :roll:
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost :oops:
zkousel si nekdy prihlasit v US homologovany auto pro provoz u nas? tedy, oni ti ho treba i prihlasej, ale ukaz mi pojistovnu, ktera ti ho pojisti...

ale k tematu: vyplati se sledovat nabidku na www.gameexpress.cz, mivaji tam zajimave veci za velmi slusne ceny, napr tam meli Hidden & Dangerous 2 EN za 199, ted treba Commandos Strike Force EN za 149. 8-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jeden typek od nas ma dovezenou corvettu a ma ji pojistenou, na ceskejch papirech, proste no problem,... kdyz uz sme u toho :roll:
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

znamej si zase dovezl novyho touarega a mel s tim jenom problemy - napr s tim ze je tam jinak elektronika... pokud de o ty formality, taxe treba jen malo snazil :wink:
btw, z jakyho roku je ta corvetta?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Tak co kdybychom se vrátili zase k tématu?

Opravdu nezná někdo něco jako Amazon? Kterej by posílal co ČR? Jde hlavně o cenu ty další dva obchody jsou sice pěkné, ale jeden je stejne drahej a druhej dražší než i třeba docela drahej Xzone
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Wiruss píše:Tak co kdybychom se vrátili zase k tématu?

Opravdu nezná někdo něco jako Amazon? Kterej by posílal co ČR? Jde hlavně o cenu ty další dva obchody jsou sice pěkné, ale jeden je stejne drahej a druhej dražší než i třeba docela drahej Xzone
však ty megahry.eu mají docela dobrý ceny...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

brabee píše:pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
Co jsem koukal tak podle aktuálního kurzu je většina zajímavejch věcí je za stejnou cenu jako u nás a dost a některé o dost dražší. Třba ten Quake 4 se u nás prodává za 399kč
hypnotic666 píše:
Wiruss píše:...
však ty megahry.eu mají docela dobrý ceny...
Jo já tam kupuji, jenže s Amazonem je to nesrovnatelné, když si vemeš, že to co tady koupíš za 8k máš na Amazonu za necelé 4k tak to je rozdíl...
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

brabee píše:pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
Wiruus píše:Co jsem koukal tak podle aktuálního kurzu je většina zajímavejch věcí je za stejnou cenu jako u nás a dost a některé o dost dražší. Třba ten Quake 4 se u nás prodává za 399kč
Ok, napisu to lip: Quake 4 SE = sběratelská edice...
Navíc tam maj "multibuy offers" a "find a bargain". Je libo Vietcong 2 za 3 libry?

Navic, takovyhle shopy je treba sledovat dlouhodobejc, nerikam ze tam maji vsechno nejak vyrazne levnejsi, ale sem tam narazis na zajimavy nabidky.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“