Kde nejlepe/nejlevneji kupovat hry??
Moderátor: Baneshee
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak prosim o nejaky jiny typ na obchod... ten www.sendit.com je sice hezky, ale nemaij to tam a trvalo by 14 dni nez by mi to prislo, coz opravdu nechci... to si to radsi koupim o to kilo-dve draz tady a budu to mit hned... no kazdopadne jestli znate nejaky cesky obchod kde se daji hry poridit levneji nez jinde, tak sem s nim... diky
- F1l1p
- Středně pokročilý

Mám dobré zkušenosti s www.megahry.eu najdeš tam většinu her tak 200 levněji. Ten LOTR online tam je 1150, sice žádná extra sleva, ale aspoň něco. Ještě tam prodávájí např. polské verze her, kde je polský obal + manuál, ale hra je v AJ a tam jsou ceny většinou výrazně nižší.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

koukám, že to tam mají fakt docela levný ... datadisk k wowu tam je jen za 900.... to je celkem super..F1l1p píše:Mám dobré zkušenosti s www.megahry.eu najdeš tam většinu her tak 200 levněji. Ten LOTR online tam je 1150, sice žádná extra sleva, ale aspoň něco. Ještě tam prodávájí např. polské verze her, kde je polský obal + manuál, ale hra je v AJ a tam jsou ceny většinou výrazně nižší.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- brabee
- Začátečník

-
zkousel si nekdy prihlasit v US homologovany auto pro provoz u nas? tedy, oni ti ho treba i prihlasej, ale ukaz mi pojistovnu, ktera ti ho pojisti...Flegy píše:to co rikas je trosicku blbost nemyslis?![]()
to by potom bylo jako koupeni us auta s tim, ze v evrope s nim proste jezdit nemuzes => naprosta blbost
ale k tematu: vyplati se sledovat nabidku na www.gameexpress.cz, mivaji tam zajimave veci za velmi slusne ceny, napr tam meli Hidden & Dangerous 2 EN za 199, ted treba Commandos Strike Force EN za 149.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- brabee
- Začátečník

-
- Wiruss
- Středně pokročilý

- brabee
- Začátečník

-
pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

však ty megahry.eu mají docela dobrý ceny...Wiruss píše:Tak co kdybychom se vrátili zase k tématu?
Opravdu nezná někdo něco jako Amazon? Kterej by posílal co ČR? Jde hlavně o cenu ty další dva obchody jsou sice pěkné, ale jeden je stejne drahej a druhej dražší než i třeba docela drahej Xzone
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Wiruss
- Středně pokročilý

Co jsem koukal tak podle aktuálního kurzu je většina zajímavejch věcí je za stejnou cenu jako u nás a dost a některé o dost dražší. Třba ten Quake 4 se u nás prodává za 399kčbrabee píše:pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
Jo já tam kupuji, jenže s Amazonem je to nesrovnatelné, když si vemeš, že to co tady koupíš za 8k máš na Amazonu za necelé 4k tak to je rozdíl...hypnotic666 píše:však ty megahry.eu mají docela dobrý ceny...Wiruss píše:...
- brabee
- Začátečník

-
brabee píše:pomerne vyhodne se necha nakoupit na www.game.co.uk (treba quake 4 se za 10 liber) a pokud vim tak k nam taky posilaj, ale nevim, nakupoval jsem tam jeste kdyz jsem byl v anglii
Ok, napisu to lip: Quake 4 SE = sběratelská edice...Wiruus píše:Co jsem koukal tak podle aktuálního kurzu je většina zajímavejch věcí je za stejnou cenu jako u nás a dost a některé o dost dražší. Třba ten Quake 4 se u nás prodává za 399kč
Navíc tam maj "multibuy offers" a "find a bargain". Je libo Vietcong 2 za 3 libry?
Navic, takovyhle shopy je treba sledovat dlouhodobejc, nerikam ze tam maji vsechno nejak vyrazne levnejsi, ale sem tam narazis na zajimavy nabidky.