Odstranil jsem slozku windows/fonts...

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
gen
Nováček
Nováček

Odstranil jsem slozku windows/fonts...

Příspěvek od gen »

Vymazal jsem slozku C:/Windows/fonts ...to co se pak prihodilo behem par desitky sekund.me donutilo dat ty fonty zpatky...restartoval jsem windows a pismenka me normalne nabehla..akorat ze divne...v programech nejsou normalne fonty jako byli driv...ale jsou uplne jine...jsou vetsi mensi...tucne atd....Nevite nekdo co s tim ? prosim o pomoc
dekuju
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odstranil jsem slozku windows/fonts...

Příspěvek od Dzin »

gen píše:Vymazal jsem slozku C:/Windows/fonts ...to co se pak prihodilo behem par desitky sekund.me donutilo dat ty fonty zpatky...restartoval jsem windows a pismenka me normalne nabehla..akorat ze divne...v programech nejsou normalne fonty jako byli driv...ale jsou uplne jine...jsou vetsi mensi...tucne atd....Nevite nekdo co s tim ? prosim o pomoc
dekuju
Jako proč si ji smazal a co te donutilo dát fonty zpet? A jak hlavně?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
gen
Nováček
Nováček

Příspěvek od gen »

"Presnejsi popis"
Co me k tomu donutilo...pokusy a zvedavost...
Mam totiz windows v rustine...a jsou problemy s ceskou diakritikou...nemuzu prekladat...
v program pc translator...misto techto znaku ě,š,č,ř...atd. mam nesmysly...pak vsechny dokumenty,ktere stahnu v cestine...tez obsahuji misto diakritiky znaky-nesmysly...nainstaloval jsem centraleuropean fonty...nezobralo...a tak jsem jen zkusil vyjmout vsechny fonty ze slozky....(to jsem jeste nikdy nezkousel)...a vlozit je do do prazdne slozky..na plose)...no a pak se zacali behem par desitky sekund zobrazovat trojuhelnicky v misto popisu ikonek atd...tak jsem vsechny fonty dal zpet ze slozky...restartnul komp...na prvni pohled vsechno v poradku...ale pak jsem si vsimnul ze u vetsiny programu maji jine fonty...nez predtim...tucne mensi vetsi atd.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

gen píše:"Presnejsi popis"
Co me k tomu donutilo...pokusy a zvedavost...
Mam totiz windows v rustine...a jsou problemy s ceskou diakritikou...nemuzu prekladat...
v program pc translator...misto techto znaku ě,š,č,ř...atd. mam nesmysly...pak vsechny dokumenty,ktere stahnu v cestine...tez obsahuji misto diakritiky znaky-nesmysly...nainstaloval jsem centraleuropean fonty...nezobralo...a tak jsem jen zkusil vyjmout vsechny fonty ze slozky....(to jsem jeste nikdy nezkousel)...a vlozit je do do prazdne slozky..na plose)...no a pak se zacali behem par desitky sekund zobrazovat trojuhelnicky v misto popisu ikonek atd...tak jsem vsechny fonty dal zpet ze slozky...restartnul komp...na prvni pohled vsechno v poradku...ale pak jsem si vsimnul ze u vetsiny programu maji jine fonty...nez predtim...tucne mensi vetsi atd.
Tak to máš odvahu na pokusy teda...obnoveni systemu jsi zkoušel?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
gen
Nováček
Nováček

Příspěvek od gen »

bohuzel tuto funkci mam vypnutou...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

A co obyčejné nastavení vzhledu (Zobrazení/Vlastnosti/Vzhled - klik pravým tlačítkem na ploše). Když vybereš nastavení písma a změníš ho (nezapomeň na tlačítko POUŽÍT) a pak to vrátíš na NORMAL, stane se něco?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

na vrácení zpět bych použil novou instalaci písem. v ovládacím panelu písma je v nabídce soubor příkaz nainstalovat nové písmo. tam nalistuj adresář, kam jsi ta písma přesunul... tím by se měly obnovit poškozené odkazy v databázi fontů...
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
gen
Nováček
Nováček

Příspěvek od gen »

nezabrala ani zmena v zobrazeni a instalovani fontu z dane slozky...

zkousel jsem dokonce preinstalovat qip (neco jako icq program)...myslel ze se vrati puvodni fonty v qipu...protoze ten novej font se neda precist...ale puvodni font ani po preinstalovani qipu se nevratil...coz je divne...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Ještě mne napadlo, že se můžeš zkusit kouknout do nastavení grafárny a změnit DPI.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
gen
Nováček
Nováček

Příspěvek od gen »

joooo! mockrat dekuju...
to pomohlo... 96 bodu jsem zmenil na 126 bodu...a pak zase zpatky na 96...restart...a fonty uz jsou zase jako driv :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“