vytvoreni tabulek??

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
velicka
Nováček
Nováček

vytvoreni tabulek??

Příspěvek od velicka »

potrebuju poradit jsem tady novy ja bych chtel si vytvorit na pocitaci tabulky a nevim jak.Tak jsem si stahnul PROGRAM MICROSOFT OFFICE EXCEL VIEWER 2003 je to dobry program a kdyz chci ho spustit a otevrit tak tam musim napsat NAZEV SOUBORU ale ja nevim co to znamena???
velicka
Nováček
Nováček

omluva

Příspěvek od velicka »

ja jsem se o řadek SPLETL to nemelo byt napsane do ZVOLENEHO FORA -VIRY,ANTIVIRYa BEZPECNOST ale do FORA- OSTATNI PROGRAMY???
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vytvoreni tabulek??

Příspěvek od Benet »

velicka píše:potrebuju poradit jsem tady novy ja bych chtel si vytvorit na pocitaci tabulky a nevim jak.Tak jsem si stahnul PROGRAM MICROSOFT OFFICE EXCEL VIEWER 2003 je to dobry program a kdyz chci ho spustit a otevrit tak tam musim napsat NAZEV SOUBORU ale ja nevim co to znamena???
No nevim estli je to sranda ale zkusim odpovedet. :)
Podle slovíčka VIEWER na konci nazvu programu usuzuju ,ze to bude pouhý prohlížec souborů s příponou *.xls ( soborů vytvořených v programu MICROSOFT EXCEL) bez možnosti vytvaření nebo zashovaní do již vytvořených tabulek ( i jinych projektů v tomto formatu)

Pro vytvaření tabulek budeš potřebovat plnohodnotný EXCEL ( podle toho čím myslíš tabulky.. tabulku navrhnes i ve WORDPADU)
obsažený v balíku MICROSOFT OFFICE ale tot je již samozřejmně řádně zpoplatněno ...

pokud se ti nechce paltit mužeš zkusit balík OPEN OFFICE ,který je ditribuován zcela zdarma i v něm najdeš tabulkový procesor ... stahovat mužeš z této adresy (verze 2.2 CZ platforma WIN) ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/Ope ... all_cs.exe

MB:MSI K8N Neo2-54G (nForce3ultra)
CPU:A64Winches.3000+(1,8GHz)@(2,43GHz)
GPU:Inno3d 6800GT 350/1000@390/1100
Ram:2x A-DATA 512Mb 500MHz Opt.GSA-4160B TV:Leadtek WinFast TV2000XP Expert HDD:120GB Hitachi ATA+160GB Hitachi SATA Chlazení: Původní (boxované) OS:WIN XP Prof. SP2
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“