Zdravím, zrovna jsem si objednal nový disk Maxtor DiamondMax 17 NCQ 160GB 7200rpm SATAII/300, po připojení vidím disk pouze při startu PC, ve správci zařízení, vlastnosti disku > hardware a v TuneUP Utilities (SW)
ale fyzicky ho nevidím abych s ním mohl pracovat ?
Poradí mi někdo jakým způsobem ho zprovozním abych ho viděl a mohl s tímto diskem pracovat ?
připojen na: MB ASUS A8NE-FM, původní disk Hitachi 80GB S-ATAII/300 7200rpm
Nevidím nový HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- L3G1ON4R
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Tarwas
- Začátečník

no neni naformatovanej
takze partiton magic nebo lepsi Acronis Disk Director Suite nebo staci instalacni cd win a udelat to pres nej
C2D 6300@2.8GHz +Arctic Cooling Freezer 7 Pro| Gigabyte 965P-DS3| Sapphire (ATI) Radeon X1950 PRO+Zalman VF900-CU| GEIL DIMM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)| Fortron 400W| Briza E6097 black| Maxtor 250GB SATAII a Maxtor 80GB PATA| Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A + QcK steel...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No proč mu neporadit spoustu složitých postupů, když je to evidentně pouze Wokenní uživatel. Tedy pravé myšítko na Tento počítač/Spravovat/Správa disků/ tam uvidíš nový disk nenaformátovaný a bez oddílu. Dáš vytvořit nový primární oddíl a případně rozdělíš podle uvážení. Tím se vytvoří, zformátuje a můžeš ho používat.
- L3G1ON4R
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se tady za ten bordel co jsem způsobilZdenekSveda píše:No proč mu neporadit spoustu složitých postupů, když je to evidentně pouze Wokenní uživatel. Tedy pravé myšítko na Tento počítač/Spravovat/Správa disků/ tam uvidíš nový disk nenaformátovaný a bez oddílu. Dáš vytvořit nový primární oddíl a případně rozdělíš podle uvážení. Tím se vytvoří, zformátuje a můžeš ho používat.
Stejně díky za ochotu
PS: Partititon Magic jsem jednu dobu hodně využíval, ale nemělo to Happy End.