Na deskach ASUS pro CPU 775 je po instalaci bezne vypnut mikrofon,ktery se pomoci ovladaciho SW (SoundMax) zapne.
Nyni ale resim problem,ze toto nebeha. Zkousel jsem to na trech deskach P5VD2-MX a dale na 3 deskach P5L-MX a u vsech mam obdobny problem.
(ovladace jsou v poradku). Pripojim sluchatkovy konektor, ovladaci sw jej najde a nabidne mi (animacne), ze jsem pripojil sluchatka(repro) a jestli to je Ok... to same s mikrofonem..... vysledek = mikrofon nefunguje.
Nemate nekdo obdobne zkusenosti?
Mluvil jsem s technickou podporou ASUS a neporadili... resp. poradili nove ovladace (nepomohlo), zapnout mikrofon v ovladaci SW (nepomohlo), neverim ze 6 desek ruzne kupovanych jsou vadne, a sluchatko s mikrofonem jinde (notebook) beha...... jeste me napada, ze konektor na desce ma spatne doteky (sluchatko vsude kam jsem jej dal, slo)
Neporadite?
diky
nefungujici mikrofon na ASUS deskach
Moderátor: CageJ
- jako
- Nováček

-
- raptor
- Začátečník

-
Re: nefungujici mikrofon na ASUS deskach
Tak to nejsi sám. Mám úplně ten samej problém. Mám desku P5B a dělá mi to také. Někdy, když vytáhnu jack a znova ho zastrčím a pak zrestartuju PC, tak se to chytne. Někdy mě zase přes Skype protější strana slyší strašně potichu, že musím řvát, aby mě bylo slyšet. Také jsem volal na podporu Asusu a odpověď zněla, že to není možné ať si stáhnu nové ovladače. Tento problém tu ale má spousta lidí.
Nejhorší je, že Asus o tom ví a nic s tím nedělá.
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
- jako
- Nováček

-
Uz jsem to vyresil ....
Musis si nejdrive zapnout mikrofon pro PREHRAVANI (taky nemim proc, kdyz s nim zaznamenavas), a tam v rozsirenych volbych odskrtnout pouziti prednich reproduktoru... doufam, ze to dobre popisuju, nemam ted tu desku pred sebou....
Kupodivu jsem to dal dohromady s podporou Asusu asi po 3tim telefonatu.
Musis si nejdrive zapnout mikrofon pro PREHRAVANI (taky nemim proc, kdyz s nim zaznamenavas), a tam v rozsirenych volbych odskrtnout pouziti prednich reproduktoru... doufam, ze to dobre popisuju, nemam ted tu desku pred sebou....
Kupodivu jsem to dal dohromady s podporou Asusu asi po 3tim telefonatu.