zvukovka s viacerimi stereo vystupmi

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
yozefb
Nováček
Nováček

zvukovka s viacerimi stereo vystupmi

Příspěvek od yozefb »

rozmyslam nad lacnejsou kartou, ale potreboval by som aby dokazala fungovat ako 2-3 stereo nezavisle karty, viem ze Live to vedela, no Audigy 1 zase nie,dvojku som neskusal.
Ide mi o to, ze napriklad BPM-studio (DJ soft) dokaze takto obluhovat viacero zvukoviek.

diiik
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: zvukovka s viacerimi stereo vystupmi

Příspěvek od Maxtor »

..no na live jsi mohl dosahnout tak maximalne toho, ze jsi prednim stereo-out vytahl jeden signal a zadnim stereo-out vytahl druhej rack.. takhle sis to potom pripojil do mixu jako dva nezavisly stereo kanaly.. tzn. zadny figle se zde nedely.. proste to pouze vyuzilo 5.1 tak, ze ho to rozdelilo na 2.0 + 2.0 + 1.1.. to je cely..
..jak to potrebujes presne zapojit.. na tohle by ti totiz mela stacit jakakoli zvukovka s 5.1 vystupem.. tady bych spise resil latence..
yozefb
Nováček
Nováček

Re: zvukovka s viacerimi stereo vystupmi

Příspěvek od yozefb »

Maxtor píše:..no na live jsi mohl dosahnout tak maximalne toho, ze jsi prednim stereo-out vytahl jeden signal a zadnim stereo-out vytahl druhej rack.. takhle sis to potom pripojil do mixu jako dva nezavisly stereo kanaly.. tzn. zadny figle se zde nedely.. proste to pouze vyuzilo 5.1 tak, ze ho to rozdelilo na 2.0 + 2.0 + 1.1.. to je cely..
..jak to potrebujes presne zapojit.. na tohle by ti totiz mela stacit jakakoli zvukovka s 5.1 vystupem.. tady bych spise resil latence..
no Audigy je tiez 5.1 a nejde to, kazdy vystup (player) hra to iste.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“