Obnovovacka na LCD TV pri propojeni s PC :(
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- HPOhm
- Nováček

-
Obnovovacka na LCD TV pri propojeni s PC :(
Ahoj mužete poradit. Mam LCD TV Samsung LE32R3, mam ji propojenou s PC pres DVI na ktery mam redukci na D-SUB a do TV taky D-SUB. Kdyz mam aktivni monitor i TV tak na TV je patrne blikani pri nastaveni 75HZ. Kdyz mam jiny HZ tak to blika jeste vice. Mam GK Gforce FX5700. je mozne ze to nezvlada uz GK zobrazovat zaroven oba?? Vse funguje good jen ta obnovovacka na TV, zkousel jsem si hrat i s ovladacema a nepomohlo:(
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus vypojit antenu kdyz mas zaplou TV k PC me to dela taky nez sem prisel na to cim to je vymenil sme snad 4x kabely
. Jinak doporucuju Kabelaz od PROFIGOLD sice je to investice nemala za to vysledny dojem je paradni s nakym kabelem za 100kc se to neda srovnat (Vse pozlacene, 3x stineni, vsechny kontakty pajene stribrem atd)
- HPOhm
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HPOhm
- Nováček

-
- jkmaxfli
- Začátečník

HPOhm píše:kdyz mam nastavenejch tech 60Hz tak to blika moc a pri tech 75Hz uz hodne malo ale porad to jde trochu videt. Taky to nechapu kdyz lcd tak 60 ale na monitoru mam nastaveno taky 75Hz a beha to lepe bez problemu mam ASUSA VW195s.
mám stejný problém co ty,monitor lcd asus ASUS VW192S a LCD TV Samsung LE40S71 40",zapojené to mám na obou stranách d-sub(vga)kabelem,na monitoru 75hzm a na tv 60hz,bohužel herze na tv už nejdou jinak pozměnit
a bliká mi to lehce taky,není to moc poznat,ale někdy v různých odstínech to bliká a docela mě to otravuje a vadí,proto se přikláním a prosím též o radu co stím???