ATi: LostCoast pro všechny uživatele Radeonů, neomezeně

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

btw, ja vzdycky myslel, ze lost coast byl zadarmo :oops: :)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ano, ale pouze k HL2. Kdo nemá HL2, neměl ani LostCoast.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Tak vcera jsem to stahnul a hral LOST COAST a musim rict, ze to jsou opravdu graficke orgie na HL2 enginu :) a DM uz taky parim... parada, ATi se pekne stara o sve zakazniky.... :roll:
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Mám už koupenou origo verzi HL2, ale když už mám toho radeona tak proč toho nevyužít :-) (obdaruji někoho ze svého okolí HL2 DM - ať můžem pařit), tak mi zajímá jsou-li již jednou stažené soubory přenosné na jiné PC (samo že se stejným account, v steam apl.. jsem našel nějaké image, nebo co to je) abych to nemusel pak stahovat znovu (leze to jak ... )?
A když už teď skoro každý na PCTF bude mít HL2 DM co založit nějaký PCT server :wink:
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jo ty hry sou vazany na steam acc... na ktery se muzes prihlasit na kteremkoliv pocitaci kde je nainstalovany steam klient... hru se bud stahnou, nebo je natahnes z ty zalohy
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

vypadá to dobře, škoda že zrovna nemám po ruce ATi kartu :(
EDIT: jé, počkat, mám, ale ATi Rage XL 8 MB PCI, to asi nebude fungovat co??? :-D
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Lojza píše:vypadá to dobře, škoda že zrovna nemám po ruce ATi kartu :(
EDIT: jé, počkat, mám, ale ATi Rage XL 8 MB PCI, to asi nebude fungovat co??? :-D
nene musi to bejt radeon (takze klidne i vubec prvni serie radeonu)
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

no ja nemam grafiku ATi, kto mi to spravi? Log in na steam dam.
PLS potrebujem HL2DM som hraval ale nie cez steam, prosim :sad:

//no-X: promazáno
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Soto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Soto »

A kde sa ta hra teda nakoniec stiahne? Do steamapps? Z miesta na HDD mi neubuda...takze asi to vytvorilo subor o celkovej velkosti a do nich stahuje?
Gigabyte 965P-DS4, C2D E4400, Arctic Freezer 7 Pro New, Sapphire HD 3850 512MB + Accelero S1 pasivne, 4x1GB A-Data Vitesta 800MHz, Samsung SH-183A SATA, Hitachi 320GB SATAII, Seagete 160GB IDE, WD 250GB AVJS SATAII, Enermax Liberty 500W, Akasa Zen black
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

Tak má to jistá omezení, mě to nedovolilo u mě na PC socketovi aktivovat do účetu HL2DM s Lost Coast, protože už to na tomto bylo pc bylo aktivované...Tak jsem to skusil u otce s r7500 a to samé -> soudím to na internetové připojení...Takže na 1 pc to aktivujete jen jednou, ne na víc účtů.
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

owoce píše:Takže na 1 pc to aktivujete jen jednou, ne na víc účtů.
mas na mysli na 1 IP ne? :?
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

No, nebo tak, nevim jestli to je striktnější, ale imho na 1 ip.
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Piso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piso »

Lojza píše:vypadá to dobře, škoda že zrovna nemám po ruce ATi kartu :(
normalne som to stiahlon na ATi Rage IIC ... vizera ze je vsetko funkce ale zatial to nemozem spustit, musim to preniest na druhy komp.
Tarwas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tarwas »

no pac ti dole uz bezi.... skus ho vypnout a kliknout na ten odkaz na hru
C2D 6300@2.8GHz +Arctic Cooling Freezer 7 Pro| Gigabyte 965P-DS3| Sapphire (ATI) Radeon X1950 PRO+Zalman VF900-CU| GEIL DIMM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)| Fortron 400W| Briza E6097 black| Maxtor 250GB SATAII a Maxtor 80GB PATA| Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A + QcK steel...
m1112
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1112 »

není to Lost Coast nějaké krátké? projel jsme to přes new game za 20min. :sad:
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

m1112 píše:není to Lost Coast nějaké krátké? projel jsme to přes new game za 20min. :sad:
Lost Coast je v podsatě jen technologické demo Valve (ukázali v něm možnosti enginu)
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Promazáno:
  1. nebude se tu řešit warez (to platí speciálně pro panTauu a MireC22)
  2. zdržte se OT (příspěvky, které vůbec s tématem nesouvisí tu nemají co dělat, speciálně Lojza)
  3. toto není technická podpora Steamu - dotazovat se 10x za sebou na stejný problém nemá smysl - kdyby někdo uměl poradit, poradil by napoprvé. Problémy řešte se Steamem (to platí speciálně pro hud son, kterého už jsem jednou upozorňoval)

//opět 2x průmaz
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

jen bych nerad upozornil na nový pamflet na nejmenovaných stránkách shazující i tuto akci od ATi :roll: samozřejmě ATi opět lže a podvádí, vše se dá získat běžně zdarma a podobně, opravdu to stojí za nepřečtení ...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ano, v podstatě jakýkoli software lze získat zdarma, ale nelegálně získané hry tu rozebírat nebudeme. To ať si pan Velmistr řeší u sebe. Mimochodem, i v případě ATi+LostCoast tradičně maže posty, které se mu nehodí do krámu - bohužel se tenhle nešvar (taktéž v souvislosti s ATi+LostCoast) už dostává i na jiná česká fóra... :(
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

no-X píše:....bohužel se tenhle nešvar (taktéž v souvislosti s ATi+LostCoast) už dostává i na jiná česká fóra... :(
Ja si myslim, ze rozumny clovek si pravdu vzdy dohleda a ten kdo v tom bude chtit videt dalsi "intriky" ATi, tak ho stejne nepresvedcite...
Jak rekl Einstein: "vesmir a lisdka blbost jsou nekonecny, jen tim prvnim si nejsem jist..."
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“