Skákání obrazovky

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Skákání obrazovky

Příspěvek od Yahoodka »

Ahojky lidičky, mám problém. Ve většině času, kdy je počítač spuštěný, což je často, tak mi skáče obrazovka, z čehož celkem bolí oči občas a celkem ráda bych se toho zbavila, jen netuším jak. Nemůžete někdo poradit? Mě už to pomalu ale jistě začíná vadit, když si jen zapnu počítač a najednou mi to začne skákat :? Předem děkuji za pomoc..
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

Cau, skace jako ze skace pul metru vysoko? :D staci ji necim zatizit:) Ne ted vazne, jestlis se ti trepe obraz, tak to bude nejspis vykyvy v napeti, zkus to pripojit treba na jinou zasuvku-jiny okruh to znamena na jinem konci baraku esi ti to tam bude delat taky..
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

:roll:

neskace nahodou radosti?

Jinak co obnovovaci frekvence? Kazdy tomu rikame jinak. Nekdo tomu rika hopsani, nekdo tomu rika blikacka :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Nemáš v monitoru integrovane repraky? Kamošovi taky jeden čas lítal obraz a bylo to kombinací repráků v monitoru a šmejdský zvukovky.
:P a nemáš třeba u obrazovky položenej mobil ? :P
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

Mno tak radostí neskáče, ze mě snad takovou radost nemá :D Jinak tedy obnovovací frekvence mě bylo taky porazeno, ale tam mám v nabídce pouze 60 Hz a nic víc, takže jsme na nic nepřišli. A k dalšímu na konec baráku.. Mám jít jako s monitorem do jiného vchodu a zapojit u nich a mít monitor na BT jo? :D A jinak mobila u monitoru mám, ale obrazovka skáče i když u ní ten mobil není ;-)
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Zkoušela jsi k PC připojit jinej monitor a jestli to delal taky ? :wink:
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

Jiný monitor po ruce bohužel nemám. Ale je možné, že v něčem v počítači bude chyba, jelikžo jsem kdysi od bedny dostávala rány :? Ale to už je v pohodě, tak nevím co s tím je no.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

idealni by bylo vedet o jaky monitor jde, alespon jestli je to lcd nebo crt a jak je pripojeno ke grafiky karte
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

CRT obyčejný. A jak je připojený to netuším, prostě vede kabel do bedny a to je asi tak všechno, co Ti k tomu povím :-) I jsem zkoušela nastavit obnovovací frekvenci přes jiný ovladač na grafiku, ale hold mám moc vysoké rozlišení nastavené no :-) Ale to už je jedno radši, v pondělí si jdu pro notebook a tento počítač zůstane bratrovi, tak ho třeba zdemoluje, to už je jeho věc :-) Každopádně všem mocinky děkuji za snahu :-)
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

To bude zdroj u kompu, pripoj ten monitor k jinemu pc a bude v klidu, zkus to
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Jednoduchej dotaz: nemáš náhodou visty ? :roll:
Tarwas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tarwas »

offe co to ma společného s Vistama? :-D 60Hz to je na zničení zraku, chudák bratr... a jaké tam máš rozlišení, když ti nedá víc jak 60Hz?
C2D 6300@2.8GHz +Arctic Cooling Freezer 7 Pro| Gigabyte 965P-DS3| Sapphire (ATI) Radeon X1950 PRO+Zalman VF900-CU| GEIL DIMM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)| Fortron 400W| Briza E6097 black| Maxtor 250GB SATAII a Maxtor 80GB PATA| Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A + QcK steel...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkontroluj, jestli máš monitor zapojený v síti se správnou fází. Pokud používáš plastovou roztrojku české výroby, tak její starší typy mají na jedné straně obrácenou fázi (fáze je tam vpravo). PC i monitor by měli být na stejné fázi (ta je správně vlevo).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

Můj názor zní, že na svojí GeForce4 MX440 Visty fact nehodím :D Ačkoliv vypálené je mám. K dalšímu tedy rozlišení mám veliké no, 1280x1024 a jinak mám rozpětku českou :D Ale vlevo od které strany? Od kabelu, nebo od konce? :-)
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Tarwas píše:offe co to ma společného s Vistama? :-D 60Hz to je na zničení zraku, chudák bratr... a jaké tam máš rozlišení, když ti nedá víc jak 60Hz?
Tak asi zhruba to že na vistách jsem už několikrát viděl jak obraz jakoby poposkočil. Ale není to skákání jako, když je nizká frekvence, ale velký skok nahoru a pak zase zpět (třebe o půl orazovky). Frekvence na to neměla žádný vliv, pač to bylo na lcd.
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

rikam je to zdroj asi
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“