Pořídil jsem si LCD LG L194WT (19" widescreen, DVI, VGA).
Složení naprosto bez problémů. Celé zařízení se skládá ze samotného monitoru, nohy a podstavce.
Právě nohu od LCD se mi nepodařilo již oddělit (potřeba zabalení a přepravy). Podle popisu v manuálu to nejde (alespoň ne rozumnou silou). Nemáte s tím někdo zkušenosti?
LG L194WT - demontáž podstavce
Moderátor: maXXmilian
- koblihac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- dark_stuff
- Začátečník

- koblihac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nene, nic takového. Montáž se provádí pouhým nacvaknutím plastů do sebe.
Jsou tam packy, které to drží. Jenže ty packy toho jedno plastu jsou zasunuty (a drží) uvnitř plastu druhého, takže k nim pak už není přístup.
Měl by na to existovat nějaký chvat (otočení, ohnutí nebo tak něco), co způsobí, že ty packy povolí.
Ale v manuálu je to nakresleno tak podivně, že není moc poznat, co přesně se má udělat. A zkoušel jsem různé varianty a "přiměřenou silou" to nic nedělá. A víc se bojím za to zabrat, když není jisté, kterým směřem se má ten pohyb dělat.
Jsou tam packy, které to drží. Jenže ty packy toho jedno plastu jsou zasunuty (a drží) uvnitř plastu druhého, takže k nim pak už není přístup.
Měl by na to existovat nějaký chvat (otočení, ohnutí nebo tak něco), co způsobí, že ty packy povolí.
Ale v manuálu je to nakresleno tak podivně, že není moc poznat, co přesně se má udělat. A zkoušel jsem různé varianty a "přiměřenou silou" to nic nedělá. A víc se bojím za to zabrat, když není jisté, kterým směřem se má ten pohyb dělat.