problemy s VMPLAYEREM

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
buntulak
Nováček
Nováček

problemy s VMPLAYEREM

Příspěvek od buntulak »

mam na XP VMPLAYER a v tom KUBUNTU.
Postupne se mi podarilo nektere veci upravit a doinstalovat mimo jine i VMTOOLS (kde jsem pustil shrink pevneho disku - souboru s KUBUNTU) vsechno celkem dobre fungovalo. Dneska po startu VMWARE tahle hlaska a pote se VMWARE zavre bez toho aniz by nastartoval KUBUNTU

Obrázek

Chtel jsem poslat do VMWARE ty soubory co chteji ale objevily se dalsi problemy (viz nize), netusite nahodou nekdo co to vsak mohlo vsechno zpusobit a jak se takovym vecem da zabranit?

Dalsi problemy : na spusteni vm-support.vbs je treba pouzit nejaky program wscript, ten jsem nemel.
Stahnul jsem tedy potrebny soubor WindowsXP-Windows2000-Script56-KB917344-x86-enu.exe a nainstaloval.
Ovsem vm-support.vbs spustit stejne nejde - zase to hazi error: ze prej neni registrovany nejaky dalsi kram

Obrázek

a ted jsem uz vazne v koncich

NEBUDE SNAD JEDNODUSSI PREINSTALOVAT VMWARE??
jenom mam strach abych neprisel o vsechny nastaveni a instalaci KUBUNTU ktery jsem si uz udelal.... :-((

Pri hledani jsem na VMWARE foru nasel ze tam jeden chlapik dostaval stejnou hlasku
http://www.vmware.com/community/thread. ... eID=603803

ovsem je mi to k nicemu protoze mne ty rady co radili jenom nepomohly (on taky nic dal nenapsal)

Do fora VMWARE kde bych se evt. zeptal primo VMWARE-lidi se prihlasit nejde protoze mi to pri registraci zase PORAD hlasi todle

Obrázek

POMOOOOC :( :x :cry: [/url]
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Keď nezmažeš súbor virtual disku toho kubuntu tak o nič neprídeš, takže najlepšie reinstall.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“