Postupne se mi podarilo nektere veci upravit a doinstalovat mimo jine i VMTOOLS (kde jsem pustil shrink pevneho disku - souboru s KUBUNTU) vsechno celkem dobre fungovalo. Dneska po startu VMWARE tahle hlaska a pote se VMWARE zavre bez toho aniz by nastartoval KUBUNTU
Chtel jsem poslat do VMWARE ty soubory co chteji ale objevily se dalsi problemy (viz nize), netusite nahodou nekdo co to vsak mohlo vsechno zpusobit a jak se takovym vecem da zabranit?
Dalsi problemy : na spusteni vm-support.vbs je treba pouzit nejaky program wscript, ten jsem nemel.
Stahnul jsem tedy potrebny soubor WindowsXP-Windows2000-Script56-KB917344-x86-enu.exe a nainstaloval.
Ovsem vm-support.vbs spustit stejne nejde - zase to hazi error: ze prej neni registrovany nejaky dalsi kram
a ted jsem uz vazne v koncich
NEBUDE SNAD JEDNODUSSI PREINSTALOVAT VMWARE??
jenom mam strach abych neprisel o vsechny nastaveni a instalaci KUBUNTU ktery jsem si uz udelal....
Pri hledani jsem na VMWARE foru nasel ze tam jeden chlapik dostaval stejnou hlasku
http://www.vmware.com/community/thread. ... eID=603803
ovsem je mi to k nicemu protoze mne ty rady co radili jenom nepomohly (on taky nic dal nenapsal)
Do fora VMWARE kde bych se evt. zeptal primo VMWARE-lidi se prihlasit nejde protoze mi to pri registraci zase PORAD hlasi todle
POMOOOOC