synchronizace videa a audia

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
kareljefranta
Nováček
Nováček

synchronizace videa a audia

Příspěvek od kareljefranta »

Mam takovy mensi problem. Mam video (film) a kdyz ho pustim, tak je vse OK ale za chvili se zacne video a zvuk rozchazet, onkretne video predbiha audio, chcete-li, tak audio "nestiha" a cele se to zhozsuje, takze treba pri 15. minute filmu je zvuk pozadu uz o cca 30 sekund. Existuje naky program, nebo plug-in na odstraneni tezo zavady? Byl bych moc rad, kdyby mi nekdo s timto pomohl. Dekuji.
Ymmärrätkö suomea? Ei? Että on eriskummallinen.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: synchronizace videa a audia

Příspěvek od Dzin »

kareljefranta píše:Mam takovy mensi problem. Mam video (film) a kdyz ho pustim, tak je vse OK ale za chvili se zacne video a zvuk rozchazet, onkretne video predbiha audio, chcete-li, tak audio "nestiha" a cele se to zhozsuje, takze treba pri 15. minute filmu je zvuk pozadu uz o cca 30 sekund. Existuje naky program, nebo plug-in na odstraneni tezo zavady? Byl bych moc rad, kdyby mi nekdo s timto pomohl. Dekuji.
neřekl si nám formát videa...
treba v VirtuldubMod zaškrtnout audio video sinchronizaci, nebo ve Vegasu sladit obe stopy jen stačí myší natáhnout nebo smrsknout zvuk :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kareljefranta
Nováček
Nováček

Tak je to XVID, jestli jsem to dobre pochopil, tak mi radite posunuti, ja se v tom sice moc nevyznam, ale myslim si ze to nude myt neco spolecnyho s FPS, video bylo totiz enkodovano z dvoucedeckove verze na jednocedeckovou. Takze prvnich pez vterin(at uz od zacatku, nebo od pulky) je v poradku a pak se tu shorsuje umerne delce prehravani, takze cca po 10 minutach je film nekoukatelny.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kareljefranta píše:Tak je to XVID, jestli jsem to dobre pochopil, tak mi radite posunuti, ja se v tom sice moc nevyznam, ale myslim si ze to nude myt neco spolecnyho s FPS, video bylo totiz enkodovano z dvoucedeckove verze na jednocedeckovou. Takze prvnich pez vterin(at uz od zacatku, nebo od pulky) je v poradku a pak se tu shorsuje umerne delce prehravani, takze cca po 10 minutach je film nekoukatelny.
Uprav titulky v editoru ne? je jich hodne...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kareljefranta
Nováček
Nováček

Proc ja mam takovej pocit, ze mi porad nerozumis...
Titulky sedi naprosto presne se zvukem, ale zvuk nesedi s videem. (Dam priklad: je zaber na postavu, ta neco zacne rikat, ale je uplny ticho, nebo zvuk z predchozi sceny a az po chvili, kdy zu je scena pryc a zacina mluvit nekdo jiny se ozve puvodni rec te první osoby, za doprovodu titulků, takze abhych to uved na pravou miru, zvuk a titulky:OK vsechny ostatni kombinace:spatny
Tarwas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tarwas »

jestli to je ve vistach, tak uz je na to zaplata
C2D 6300@2.8GHz +Arctic Cooling Freezer 7 Pro| Gigabyte 965P-DS3| Sapphire (ATI) Radeon X1950 PRO+Zalman VF900-CU| GEIL DIMM 2GB (2x1GB) DDR2 PC6400 800MHz Ultra (4-4-4-12)| Fortron 400W| Briza E6097 black| Maxtor 250GB SATAII a Maxtor 80GB PATA| Microsoft Intellimouse Explorer 3.0A + QcK steel...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

V čem jsi prováděl to enkódování? Není náhodou zvuk mp3 vbr? Máš dostatečně výkonný PC? Můžeš zkusit v programu VirtualDub mpeg2 uložit zvlášť video a zvlášť audio a znovu to spojit ( http://jech.webz.cz/vd_zvuk.php ), přičemž nepřepisuj hlavičku na cbr, jinak to bude stejně špatné jako před tím.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
pavel.tenista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.tenista »

tak ustrihni na zacatku kus videa ne? :-)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“