Highlander píše:Pockej jak to nemuze zvladat 250mhz FSB kdyz default je 266 ? ...tomu moc nerozumim :(Znamena ze to blbne i pri defaultu ?..
E4300 má defult 200MHz.
Moderátor: Eddward
Pak to naběhne jedině po resetu CMOS. Dokud to neudělám, tak se to buď pořád vypíná a zase zapíná nebo to zůstane zapnutý a větrák na VGA jede na 100%.OBR píše:a jak to pak nabehne? co musis udelat? bude to stejne pripad jako na moji Giga nf680 ... resil jsem to primo s Hugo Tseng z Thaiwanu, coz je technik Giga ...muzu mu napsat ...
no a proč mi jede?Už jsem se tady na fóru ptal a několik lidí mi řeklo, že s Radeonem X1950Pro DS3 nefunguje, ale s RX1900GT/XT/XTX (čili cokoliv s R580) už jede v pohodě a taky že DS4 tohle nedělá. Jenže když jsem si konečně pořídil R580, tak to stejně nejde.
Jakého máš providera?blaxo píše:Zdar lidi..sem lama a potřebuju helpnout...dneska sem postavil pc s ds3 ale jaksi mi na ní nefunguje net ani když tam připojim pci sítovku tak prostě nic...asi to bude něco v biosu nebo nevim..help me pls pro rejpali píšu ze starýho pc
me to delá naprosto stejne, to praskání nemůžu pochopit a s temi basy podobne...cekam uz mesic na new ovladace, ze to snad vyresi, jinak jsem zkousel vselijake nastaveni a ovladace, ale praskani je tam stáleTarwas píše:nepoužíváte někdo Visty? páč mi po instalaci a nainstalování posledních ovladačů na zvukovku hraji repraky dost špatně... skoro žádné basy a po zaškrknutí kontroly basů jsou lepší, ale pořád tak 1/3nove... kontrola kabeláže a nastavení repráku provedena... jedná se o 5.1
m1112 píše:me to delá naprosto stejne, to praskání nemůžu pochopit a s temi basy podobne...cekam uz mesic na new ovladace, ze to snad vyresi, jinak jsem zkousel vselijake nastaveni a ovladace, ale praskani je tam stáleTarwas píše:nepoužíváte někdo Visty? páč mi po instalaci a nainstalování posledních ovladačů na zvukovku hraji repraky dost špatně... skoro žádné basy a po zaškrknutí kontroly basů jsou lepší, ale pořád tak 1/3nove... kontrola kabeláže a nastavení repráku provedena... jedná se o 5.1