Obraz z TV-tuneru při hraní
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Obraz z TV-tuneru při hraní
Zvažuju koupi Tv-tuneru ale potřebuji vědět jestli je možné při hraní nějaké hry ve fullscreenu pustit v rohu obrazovky ještě televizní vysílání. Umí to všechny tunery nebo jenom některé?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- KalaShniK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja som si kúpil WinFast PVR 2000 XP a som spokojný...
neviem, či sa to dá, možno je v SW zahrnutá aj funkcia "Vždy nahoru" ako z niektorých programov... ja som si to nevšimol... ale s TV kartou som úplne spokojný, PAL aj NTSC, záber do niekoľkých formátov (ja nahrávam do MPEG2, ale sú tam aj AVI bez kompresie, WMV, MPEG1, a menej známe kodeky (ffdshow (ak to máš), fraps, huffyuv atď. je ich fakt mnoho), zmena pomeru strán (4:3 alebo 16:9), zapojenie do PCI slotu, diaľkové ovládanie, rádio, a kopu ďalších výhod, ale hlavne kopu tel. staníc (ja mám napr. káblovú televíziu s pribl. 100 stanicami a všetky mi idú)... proste nice TV karta, nájdi si podrobnejšie info na nete, ak chceš, potom ti pošlem nejaké obrázky karty a softwérového prostredia....
neviem, či sa to dá, možno je v SW zahrnutá aj funkcia "Vždy nahoru" ako z niektorých programov... ja som si to nevšimol... ale s TV kartou som úplne spokojný, PAL aj NTSC, záber do niekoľkých formátov (ja nahrávam do MPEG2, ale sú tam aj AVI bez kompresie, WMV, MPEG1, a menej známe kodeky (ffdshow (ak to máš), fraps, huffyuv atď. je ich fakt mnoho), zmena pomeru strán (4:3 alebo 16:9), zapojenie do PCI slotu, diaľkové ovládanie, rádio, a kopu ďalších výhod, ale hlavne kopu tel. staníc (ja mám napr. káblovú televíziu s pribl. 100 stanicami a všetky mi idú)... proste nice TV karta, nájdi si podrobnejšie info na nete, ak chceš, potom ti pošlem nejaké obrázky karty a softwérového prostredia....
Naposledy upravil(a) KalaShniK dne čtv 3. kvě 2007, 20:55, celkem upraveno 2 x.
- KalaShniK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no takže zistil som to, je tu taká možnosť po kliknutí pravým tlačítkom na obrazovku a zapnutí voľby "Always on Top".... skúsil som to spolu s hrou Call of Duty 2 ale nefunguje to vo windowse v pohode, ale akonáhle zapnem cod2, tak to nejde.... neviem, možno to napr. v CS 1.6 spustíš, ale ako vravím, mne to nešlo....
Naposledy upravil(a) KalaShniK dne čtv 3. kvě 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky nechápu smysl toho hrát hru a jeste se přitom divat na tv ale Hades je dobrej a zvládne všechno, jinak bych to nevyužil. Hlavně jestli mu na to stačí sestava...nepíše nicKalaShniK píše:no takže zistil som to, je tu taká možnosť po kliknutí pravým tlačítkom na obrazovku a zapnutí voľby "Always on Top".... skúsil som to spolu s hrou Call of Duty 2 a funguje to, ale mne to dosť vadilo
- KalaShniK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
hh dzin ty si vystihol akurát ten moment, keď som to prepisoval, neviem, načo som myslel, kedže som napísal, že mi to šlo, keď mi to nešlo takže sry za omyl, ale v skutočnosti to nejde, viď môj predchádzajúci príspevok.... a ako písal dzin, tiež v tom nevidím žiadny význam podľa mňa ťa to bude len mýliť, v skutočnosti je to pekná predstava, ale prakticky to nedáva zmysel...
- Butch
- Středně pokročilý
Ja jsem drive hral wow v okne a v rohu jsem mel tv a jeste dole ICQ Takze stihat se to da. Akorat podle me Always on top pri fullscreenu by melo fachat pouze v 2D aplikacich.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale nemužeš se na 100% venovat asi všemu ne?Butch píše:Ja jsem drive hral wow v okne a v rohu jsem mel tv a jeste dole ICQ Takze stihat se to da. Akorat podle me Always on top pri fullscreenu by melo fachat pouze v 2D aplikacich.
Jednou ke mě přišel zákazník a videl na monitoru, TV v jednom okne, Satelit v druhem plus PIP v něm, a koukal sem na DVD, do toho net a rozdělaný jedno PC, zakroutil hlavnou a řekl vás bych zaměstnal ve svojem podniku
Jak říkam možná to jde ale radeji jednu vec dělat pořádně než 2 napul:)
- ctrl_j
- Začátečník
-
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako priest se u wowka občas nemusím plně soustředit na hraní (při raidování v instancích) a třeba sledovat při hraní i hokej (nebo něco jiného) by bylo super. Vzhledem k tomu že mám širokúhlý monitor toho místa moc není ale už mě i ta varianta hrát v okně napadla
ještě dodám že bych to chtěl ke kabelovce
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- James.Sniper
- Začátečník
-
tak ve fullscreen ti to pravděpodobně nepojede, ale pokud budeš mít hru spuštěnou v okně, tak by to neměl být problémHADES píše:Tak jako priest se u wowka občas nemusím plně soustředit na hraní (při raidování v instancích) a třeba sledovat při hraní i hokej (nebo něco jiného) by bylo super. Vzhledem k tomu že mám širokúhlý monitor toho místa moc není ale už mě i ta varianta hrát v okně napadla
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobně je málo, já to chci vědět na 100%, určitě tu spousta lidí má tvtuner a můžeto jednoduše vyzkoušet
- Butch
- Středně pokročilý
Tezko se ti bude 2d televizni obraz z tv tuneru, zobrazovat na stejne "vrstve" jako 3d hra. Neres to a hraj v okne , resp podle me by na tuto funkci musely byt upraveny drivery+soft jak na tv tuner, tak na grafiku.HADES píše:pravděpodobně je málo, já to chci vědět na 100%, určitě tu spousta lidí má tvtuner a můžeto jednoduše vyzkoušet
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- ctrl_j
- Začátečník
-
- killerTJ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
este je tu moznost kupit externu kartu. uz som videl kusok, ktory mal kamos napojeny medzi monitorom a vystupom z grafiky, takze to nezatazovalo pocitac a zaroven to ovladal (velkost a polohu obrazu) gombikmi rovno na "krabicke" ktoru mal vedla PC. Teda obraz TV sa primiesaval do obrazu z PC az po ceste k monitoru.
nebol s tym ziadny problem a funkcie ako nahravanie z kamery a podobne to tiez malo (bola pripojena na USB). jednoduche riesenie. akurat samozrejme musi mat nastavene na karte a v hre to iste rozlisenie.
stala ho do 2000sk
nebol s tym ziadny problem a funkcie ako nahravanie z kamery a podobne to tiez malo (bola pripojena na USB). jednoduche riesenie. akurat samozrejme musi mat nastavene na karte a v hre to iste rozlisenie.
stala ho do 2000sk
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
ked to zhory, je to v hajzli
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nj, ale to bude na 99% fungovat jenom na analogovém vstupu a na DVI to pravděpodobně nepůjde. Zkus zjistit várobce a typ