Obraz z TV-tuneru při hraní

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Obraz z TV-tuneru při hraní

Příspěvek od HADES »

Zvažuju koupi Tv-tuneru ale potřebuji vědět jestli je možné při hraní nějaké hry ve fullscreenu pustit v rohu obrazovky ještě televizní vysílání. Umí to všechny tunery nebo jenom některé?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nejde ani tak o kartu ale o soft....
Ale nevim jeslti to bude zvladat CPU a vubec nastaveni...
Mysliš analog nebo digitál, kabel?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

ja som si kúpil WinFast PVR 2000 XP a som spokojný...

Obrázek

neviem, či sa to dá, možno je v SW zahrnutá aj funkcia "Vždy nahoru" :) ako z niektorých programov... ja som si to nevšimol... ale s TV kartou som úplne spokojný, PAL aj NTSC, záber do niekoľkých formátov (ja nahrávam do MPEG2, ale sú tam aj AVI bez kompresie, WMV, MPEG1, a menej známe kodeky (ffdshow (ak to máš), fraps, huffyuv atď. je ich fakt mnoho), zmena pomeru strán (4:3 alebo 16:9), zapojenie do PCI slotu, diaľkové ovládanie, rádio, a kopu ďalších výhod, ale hlavne kopu tel. staníc (ja mám napr. káblovú televíziu s pribl. 100 stanicami a všetky mi idú)... proste nice TV karta, nájdi si podrobnejšie info na nete, ak chceš, potom ti pošlem nejaké obrázky karty a softwérového prostredia....
Naposledy upravil(a) KalaShniK dne čtv 3. kvě 2007, 20:55, celkem upraveno 2 x.
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

no takže zistil som to, je tu taká možnosť po kliknutí pravým tlačítkom na obrazovku a zapnutí voľby "Always on Top".... skúsil som to spolu s hrou Call of Duty 2 ale nefunguje to :( vo windowse v pohode, ale akonáhle zapnem cod2, tak to nejde.... neviem, možno to napr. v CS 1.6 spustíš, ale ako vravím, mne to nešlo....
Naposledy upravil(a) KalaShniK dne čtv 3. kvě 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

KalaShniK píše:no takže zistil som to, je tu taká možnosť po kliknutí pravým tlačítkom na obrazovku a zapnutí voľby "Always on Top".... skúsil som to spolu s hrou Call of Duty 2 a funguje to, ale mne to dosť vadilo :)
Taky nechápu smysl toho hrát hru a jeste se přitom divat na tv :) ale Hades je dobrej a zvládne všechno, jinak bych to nevyužil. Hlavně jestli mu na to stačí sestava...nepíše nic :)
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

hh dzin ty si vystihol akurát ten moment, keď som to prepisoval, neviem, načo som myslel, kedže som napísal, že mi to šlo, keď mi to nešlo :lol: :lol: takže sry za omyl, ale v skutočnosti to nejde, viď môj predchádzajúci príspevok.... a ako písal dzin, tiež v tom nevidím žiadny význam :) podľa mňa ťa to bude len mýliť, v skutočnosti je to pekná predstava, ale prakticky to nedáva zmysel...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja jsem drive hral wow v okne a v rohu jsem mel tv a jeste dole ICQ :-D Takze stihat se to da. Akorat podle me Always on top pri fullscreenu by melo fachat pouze v 2D aplikacich.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Butch píše:Ja jsem drive hral wow v okne a v rohu jsem mel tv a jeste dole ICQ :-D Takze stihat se to da. Akorat podle me Always on top pri fullscreenu by melo fachat pouze v 2D aplikacich.
Ale nemužeš se na 100% venovat asi všemu ne?
Jednou ke mě přišel zákazník a videl na monitoru, TV v jednom okne, Satelit v druhem plus PIP v něm, a koukal sem na DVD, do toho net a rozdělaný jedno PC, zakroutil hlavnou a řekl vás bych zaměstnal ve svojem podniku :)
Jak říkam možná to jde ale radeji jednu vec dělat pořádně než 2 napul:)
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Tak venovat se obema stejne nelze, to je jasne. Sem tam si jeste zahraju CS 1.5 s TV v okne a no problem. Kdyz jsem death koukam na TV :)
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak jako priest se u wowka občas nemusím plně soustředit na hraní (při raidování v instancích) a třeba sledovat při hraní i hokej (nebo něco jiného) by bylo super. Vzhledem k tomu že mám širokúhlý monitor toho místa moc není ale už mě i ta varianta hrát v okně napadla

ještě dodám že bych to chtěl ke kabelovce
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

HADES píše:Tak jako priest se u wowka občas nemusím plně soustředit na hraní (při raidování v instancích) a třeba sledovat při hraní i hokej (nebo něco jiného) by bylo super. Vzhledem k tomu že mám širokúhlý monitor toho místa moc není ale už mě i ta varianta hrát v okně napadla

ještě dodám že bych to chtěl ke kabelovce
tak ve fullscreen ti to pravděpodobně nepojede, ale pokud budeš mít hru spuštěnou v okně, tak by to neměl být problém
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

pravděpodobně je málo, já to chci vědět na 100%, určitě tu spousta lidí má tvtuner a můžeto jednoduše vyzkoušet :sad:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

HADES píše:pravděpodobně je málo, já to chci vědět na 100%, určitě tu spousta lidí má tvtuner a můžeto jednoduše vyzkoušet :sad:
Tezko se ti bude 2d televizni obraz z tv tuneru, zobrazovat na stejne "vrstve" jako 3d hra. Neres to a hraj v okne :roll: , resp podle me by na tuto funkci musely byt upraveny drivery+soft jak na tv tuner, tak na grafiku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Jak rikam, CS 1.5 ve fullscreen a pres to mi jede winfast pvr s TV vysilanim, no problem.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Asi to nepůjde.
Teď jsem to zkoušel (NFS UG, PES6, MOHAAB) a system mě vyhazuje chybovou hlášku jestli odeslat nebo ne. Ale nijak mě to nemrzí
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

este je tu moznost kupit externu kartu. uz som videl kusok, ktory mal kamos napojeny medzi monitorom a vystupom z grafiky, takze to nezatazovalo pocitac a zaroven to ovladal (velkost a polohu obrazu) gombikmi rovno na "krabicke" ktoru mal vedla PC. Teda obraz TV sa primiesaval do obrazu z PC az po ceste k monitoru.
nebol s tym ziadny problem a funkcie ako nahravanie z kamery a podobne to tiez malo (bola pripojena na USB). jednoduche riesenie. akurat samozrejme musi mat nastavene na karte a v hre to iste rozlisenie.
stala ho do 2000sk
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

nj, ale to bude na 99% fungovat jenom na analogovém vstupu a na DVI to pravděpodobně nepůjde. Zkus zjistit várobce a typ
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“