MSI PM8M-V /-VH (478, VIA P4M800 + VT8237R)
Moderátor: Eddward
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI PM8M-V /-VH (478, VIA P4M800 + VT8237R)
Chtěl bych na zakladní desce MSI PM8M-V čipset VT8237R provozovat DDR paměti na 480MHz s tim že toho dosahnu zvýšenim taktu FSB sběrnice z 200 na 240 MHz. No a netuším jestli mi ty paměti na takove rychlosti pojedou, protože na nich nemužu zvednout napěti (bios tuto funkci prostě nema). Tak bych rát věděl jestli je to uskutečnitelne. PS: hodlam koupit DDR 500Mhz paměti ktere na teto frekvenci maji mit napěti 2,7V.
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
standardne napajanie DDR je 2.6V
ja mam A-DATA DDR500 (Hynix D5) a tie na prevadzku vyzaduju 2.8V
obavam sa, ze najst pamete vyhovujuce tvojim poziadavkam nebude lahke...
skus zistit, ci je update BIOSu na tvoju zakladnu dosku, pripadne by som sa poobzeral po inej zakladnej doske
tretia (a najmenej odporucana) moznost je spravit voltmod na pamete na doske >> NEROBIT :D spominam len pre uplnost
ja mam A-DATA DDR500 (Hynix D5) a tie na prevadzku vyzaduju 2.8V
obavam sa, ze najst pamete vyhovujuce tvojim poziadavkam nebude lahke...
skus zistit, ci je update BIOSu na tvoju zakladnu dosku, pripadne by som sa poobzeral po inej zakladnej doske
tretia (a najmenej odporucana) moznost je spravit voltmod na pamete na doske >> NEROBIT :D spominam len pre uplnost
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je blbí
No tak to se asi poohlidnu po nějake lepším motheboartu bo přehratim biosu jsem zrušil svoji minulou zakladnu
.
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- laajosh
- Nováček

-
Vše o MSI PM8M-V
Mám na desce MSI PM8M-V nějaký VGA port,ale nikde jsem neviděl zmínku o i ntegrované grafice.Nevíte někdo něco bližšího?díky
//edit mhl, předmět
//edit mhl, předmět
- Maddogg
- Čestný člen

Re: VGA port
http://www.msicomputer.cz/clanek.php?id=8849 podle tohoto by tam měla být integrovaná karta .. Co bližšího bys chtěl vědět?laajosh píše:Mám na desce MSI PM8M-V nějaký VGA port,ale nikde jsem neviděl zmínku o i ntegrované grafice.Nevíte někdo něco bližšího?díky
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- laajosh
- Nováček

-
- Denkez
- Nováček

-
Vypnutí grafického jádra
Desky s integrovanou grafikou mají většinou autodetekci, takže pokud máš zasunutou externí grafiku, tak ta interní je vypnutá.
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Vypnutí grafického jádra
Asi to tak bude zvlášť když v biosu desky nic není.Denkez píše:Desky s integrovanou grafikou mají většinou autodetekci, takže pokud máš zasunutou externí grafiku, tak ta interní je vypnutá.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W