jake jsou Vase ohlasi na podle tvurcu "inovativni" pokracovani na podle me dobrou distribuci
Fedora 7 a vaše názory
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Fedora 7 a vaše názory
Tak sem prave podstoupil instalaci teto nove verze, docela me prijeme prekvapila, tedy az na to, ze porad nejsou schopny udelat automaticky mountovani ntfs oddilu a taky ati ovladace to je mizerie
jake jsou Vase ohlasi na podle tvurcu "inovativni" pokracovani na podle me dobrou distribuci
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[quote="Oriwen"][/quote]
A originál z ATI stránky tam nemôžeš nainštaľovať?
Však nemusíš mať balík.
A originál z ATI stránky tam nemôžeš nainštaľovať?
Však nemusíš mať balík.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Viz http://www.phoronix.net/forums/showthread.php?t=3085Josko píše:A originál z ATI stránky tam nemôžeš nainštaľovať?Oriwen píše:
Však nemusíš mať balík.
Z fedoraforum.org :
Status of the fglrx driver and Fedora 7
- by Firewing1 On Jun 01, 2007 - 8:54 PM
Many people have noticed that there's no fglrx driver available from Livna for Fedora 7...
Version 8.36.5 of the AMD driver is incompatible with the Xorg version shipped with Fedora 7, and fortunately 8.37.6 fixed this. However it has other bugs in the closed-source part which AMD does not permit to be modified and so it can't be fixed.
AMD has no plans to release an updated driver - The next functional driver will be version 8.38.X, to be released sometime this June. If you are using a ATI/AMD card that isn't supported by the open-source drivers, please consider staying with Fedora Core 6 until the end of the month when 8.38.X is available.
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čo sa na to dá povedať.... ATI a dobré ovládače.... to nikdy nešlo dokopy.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
panove, mam problem, poprve sem fedoru 7 instaloval jako sitovou instalaci z netu. ted sem dososal DVD image i386 verze a vysmahnul ji na dvdcko. ale nechce to bootovat
pritom dvd se tvari v ruznejch softech jako bootovaci 
co s tim. proste chvilku problikne podtrzitko v pulce cerny obrazovky a pak se zacne loadovat automaticky 2. zarizeni (hdd s widlema).
co s tim. proste chvilku problikne podtrzitko v pulce cerny obrazovky a pak se zacne loadovat automaticky 2. zarizeni (hdd s widlema).
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Keď zrušíš bootovanie na iných zariadeniach možno to napíše prečo to nenabootovalo alebo napíše že je nebootovateľné, potom asi jedine skúsiť iný PC.

- shadow
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vcera v pozdnich hodinach jsem vyzkousel toto : http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=156961
Downgrade probehl jak mel , vse funguje jak ma. Aspon doufam. Je to provizorni reseni pro ty ch chteji pouzivat Fedoru 7 a ATI grafiky
Downgrade probehl jak mel , vse funguje jak ma. Aspon doufam. Je to provizorni reseni pro ty ch chteji pouzivat Fedoru 7 a ATI grafiky
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ATI vydala drivery verze 8.38.6 , zitra (dnes k polednimu) napisu jestli (a jak) uz jede Fedora s normalnim Xorgem , Xservrem a temahle ovladacema.
Tak nejede
viz www.phoronix.com :
To much dismay, the fglrx 8.38.6 display driver continues to have problems with X server 1.3 namely on Fedora 7. This driver will not work with Fedora 7 unless downgrading the X server. This driver also continues to lack support for AIGLX and Beryl/Compiz without the use of XGL. Finally, the 8.38.6 fglrx driver continues does not contain support for the ATI/AMD Radeon HD 2000 series.
Dovetek: Pomalu zacinam litovat ze jsem sel do ATI
Tak nejede
To much dismay, the fglrx 8.38.6 display driver continues to have problems with X server 1.3 namely on Fedora 7. This driver will not work with Fedora 7 unless downgrading the X server. This driver also continues to lack support for AIGLX and Beryl/Compiz without the use of XGL. Finally, the 8.38.6 fglrx driver continues does not contain support for the ATI/AMD Radeon HD 2000 series.
Dovetek: Pomalu zacinam litovat ze jsem sel do ATI
- to.burda
- Nováček

-
Muj nazor je, ze je to porad nedotazeny... Nainstaloval jsemto na notebook a nefungovala mi grafika, tu jsem jeste relativne snadno zprovoznil, ale rozchodit wifi ovladace? To jsem zdal po nekolika hodinach... Navic k tomu to rozchodit je potreba internet, takze se musite pripojit na kabel (to u me znamenalo pridat mac adresu do routeru (takze jsem k tom potreboval jinej pocitac...)).
Jako je tam urcity zlepseni vypada to dobre, ale v zadnym pripade to neni system, kterej by na pracovni pocitac fungoval, tak jak si predstavuju...
Jako je tam urcity zlepseni vypada to dobre, ale v zadnym pripade to neni system, kterej by na pracovni pocitac fungoval, tak jak si predstavuju...
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Fedora má spoustu nedostatků a moc user friendly také není, i když faktem je, že se to hodně zlepšilo od dob kdy jsem používal první verze (FAQ a poradenství také relativně zaostává)
- nicméně pro začátečníky Ubuntu a pro pokročilé Mandrake nebo Gentoo 
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale na toto musím reagovať... mandrake je ešte viac lama friendly distro ako ubuntu alebo suse, takže nabudúce si prosím o tom distre najpr niečo pozri a potom o ňom píš.Filip píše:pro pokročilé Mandrake...
No a gentoo by som nedoporučuval na každodenné používanie (kôli kompiláciám), keďtak na to sa v ňom naučiť a na používanie Arch Linux.

- Muad'Dib
- Červená karta

-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ