ChrastyII píše:sakra,předběhl si mě teď jsem to sem chtěl napsat a co nevidim,už 20 min to tu je někdo nějaké zkušenosti?
Jaky s nima mate zkusenosti ja byl nucenej reinstalnou visty a tak rikam sosnu novy ovladace,ale ejhle instaloval jsem generals(hraju je denne po netu).pustim je dlouho na me cumi uvodni obrazovka ze hry a oak eror,to samy u datadisku zero hour.
Pouzil jsem tedy 100.65 a hra v pohode bezi
Podle mně to jsou jen staré ovladače 158.24 které prostě dostali certifikaci WHQL. Raději bych, pokud jde o hraní her, instaloval vždy nejnovější ovladače, což jsou momentálně 158.45 (ačkoli byli uveřejněny den před 158.24 WHQL).
Stahnul jsem si ofic. WHQL 158.24 a nejdou prostě nainstalovat. Nevíte co s nimi? Už mě zarazilo i to, že jsou podstatně menší než všechny předchozí, mají jen 34,5MB.
Nemám je špatně sosnutý. Zkoušel jsem to dvakrát. I na těch stránkách je udávaná velikost těch 34.5MBv mezinárodní verzi. Když si dám - drivers, dále zvolím řadu 8..., win vista 32bit, tak jsou tam od 2.6. ovl. 158.24 whql ofic. vydaný 1.6. a prostě nejdou nainstalovat ať dělám, co dělám.
Mám stejný problém, oficiální mezinárodní 158.24 mi nejdou nainstalovat na Vista32bCZ (mám G8800GTS320), instalace proběhne a napíše, že ovladače nebyly nainstalovány. Beta 158.45 bez problémů. Předchozí ofic. rovněž bez problémů.
Velikost je opravdu 34.5MB a je to v pořádku (sedí CRC, navíc jsou digit. podepsané). Takže tam prostě budou mít nějakou chybku.