myslim, ze byt to chtelo uklidnit

. proti zkosenym fitinkam nic nemam, protoze:
1. tohle je model a ten vsechno zvetsuje XYZx. pokud si nakreslite z papiru velikost zakladny a odmerite 15° tak zjistite, ze to neni moc. navic .xxx. to ma predpokladam overene, kdyz ma taky tygony 1/2".
2. hlavni problem je, ze je malo mista!!! to, ze blok je mensi je jen vyhoda, takze bych byl spise rad.
3. pokud si myslite, ze hrozi prasknuti, tak si udela plexi 15mm... (xxx: kolik (mm) je vyska toho odlehceni u fitinek v nejvyssim miste?

)
to, ze to nebude mit teoreticky zadny vyznam bude pravdepodobne pravda, ale highlander by mel vedet, ze jakakoliv prkotina muze rozhodnout... (viz. destiny F6)
s celou myslenkou tohoto bloku jsem prisel, protoze jsem chtel udelat pro sebe blok, takze nikdo vam tenhle blok nenuti a xxx z toho moc velky zisk nema, takze nevim jestli vubec by mel zajem rozjet seriovku... ale jestli to dotahne svetovou spicku, tak by byl blbec, kdyby si to nenechal patricne zaplatit (tj. >1500kc).
pockejte si az to bude vyrobene, udelam fotky, jeden blok poslu highlanderovi na testy a uvidime...
dymONE: nevim kolik o tom vis, ale zavit se musi prorezat cely a pokud si nekdy videl zavitnik, tak uplny zavit je asi v polovine toho zavitniku. jak to chces asi udelat, kdyz tam bude zahyb?
ja uz jsem nervozni jak pana...