Bitcomet

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
smith_77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bitcomet

Příspěvek od smith_77 »

Cus lidi!!!

Jak se vede?Mam takovejch par zacatecnickejch dotazu... :D Pouzivam BitComet na stahovani torrentu.... samozrejme ho dokazu ovladat ale mam par teroretickejch otazek:

1. Co to vlastne znamena to seed a peer? a stim spojeny udaje sou tam cislo popsany takle:

seed/peer[all] a podtim u torrentu 1/1[1/27] no a me strasne zajima co ty cisla znamenaj a jakej maj vliv na muj download.... :)

2. a dal dole mi sviti zluty svetlo a je tam napsano blocked a moje IP, kdyz na to najedu tak se mi obevi napoveda: Your listen port is unreachable to public domain peers please check your firewall and NAT router configuration. Co je to za problem a co to znamena v praxi?Pac bitcomet stale vesele stahuje... :)

3. Co to znamena to health?

Tak doufam ze se tu najde nejakej obetavec a vysvetli mi to... Moc prosim... sere me kdyz tomu nerozumi... :-D Predem diky....
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

seed - počet počítačů, které nabízejí soubor ke stažení
peer - počet stahujících

jaký to má dopad si asi poskládáš...

mimo tu hranataou závorku jsou to počty aktuálně připojených, v ní počet všech evidovaných v trackeru

NAT... něco na způsob HW Firewallu - viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Network_ad ... ranslation

P.S. bylo nutný používat některý výrazy v tý poslední větě? :oops:
Burn in hell.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Health znamená jestli ten torrent prostě žije jestli existuje někdo kdo to muže seedovat... V praxi to znamená že když to nemá health tak to nestáhneš (nemusí platit vždy).
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
smith_77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smith_77 »

jj tak diky uz se zase o neco chytrejsi.... :) dobre omluvam se...
smith_77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smith_77 »

jo a jestli tomu rozum tak seed sou ti kteri maj uz kompletni soubor stazeny a peer sou ti kteri momentalne stahuji ale stahovat muzu is peer pokud maj tu cast co ja chci ne?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

smith_77 píše:jo a jestli tomu rozum tak seed sou ti kteri maj uz kompletni soubor stazeny a peer sou ti kteri momentalne stahuji ale stahovat muzu is peer pokud maj tu cast co ja chci ne?
Po překladu do češtiny nelze než souhlasit.
Burn in hell.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Maddogg píše:Health znamená jestli ten torrent prostě žije jestli existuje někdo kdo to muže seedovat... V praxi to znamená že když to nemá health tak to nestáhneš (nemusí platit vždy).
Tohle není zas tak uplně pravda.
Záleží před jakou dobou byl ten soubor checkován.
Občas se mě stalo že u torrentu bylo napsáno 0 Seedrů a 5 Peerů, ale ve skutečnosti ty soubory třeba 2 Seedři měli.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
smith_77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smith_77 »

dobre tak ted to vypada ze tomu rozumim... takze diky vsem... este jeden zaverecnej dotaz.... jakej smysl ma to logovani v levym dolnim rohu bitcometu??
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“