Pripojeni PC k TV pres HDMI + zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
fulllist
Nováček
Nováček

Pripojeni PC k TV pres HDMI + zvuk

Příspěvek od fulllist »

Zdravim.
Potrebuju poradit. Propojil jsem PC s TV pres HDMI... Mam BFG GF 8800 GTS a koupil jsem na to kabel DVI - HDMI... obraz mi jede v pohode a je super ale nevim jak pripojit zvuk aby mi sel z TV zatim musim pouzivat sluchatka... driv kdyz jsem to pripojoval pres S-Video tak to bylo v poho pres 2 Cinche do zvukovky a jeden do grafiky... ale ted kdyz pripojim obraz pres to DVI - HDMI a zvuk pres Cinche tak mi to nejede protoze zvuk (S-Video) je na jinym AV kanalu jak obraz (HDMI)... takze bud mam obraz nebo zvuk :) asi by to chtelo propojit nejak zvukovku a grafiku a pak vest zvuk aji video pres to HDMI.. nevite jak na to??
nebo jestli to jde nejak jinak??
Diky.

Mam zakladovku GB 965P-DS4 P965 s775 a pripojuju to na TV Plazma Panasonic TH-42PV60.
jbrachtl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jbrachtl »

ten kabel nesmi byt DVI-HDMI ale HDMI-HDMI to znamena ze musis mit vystup z PC HDMI a ne jet porad pres DVIčko
[size=0]Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)[/size]
[size=0]CPU : Opteron 144 (CABGE) @ 2500MHz (270 x 9) air-cooling by AC Freezer 64 PRO | MB : DFI UT nF4-Ultra-D (NB cooling by TT SPIRIT II) | GK : Gigabyte 7600GT @ 600/1600 passive | Memory : OCZ 2x512MB/400Mhz - CL2 RAM | HDD : SATAII WD - RE 320GB, 16MB cache | Power Supply : FORTRON 400W s 12cm chladicem (24PIN) | LCD : 19" LCD Samsung 940BW widescreen (4ms,DVI) | misc. : SB Audigy 2 | DVD-RW Samsung | KOSS UR20 | 3DMark 05 : 6666 [/size]
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“