Ahojky lidičky. Mám menší problém s notebookem. Teď jsem ho kupovala, je v pohodě, ale nechce se mi absolutně připojit k internetu. Respektive se ukáže, že je to připojené, ale na internet mě to nepustí. To po mě chce přihlašovací údaje, které ovšem nemám vůbec, jelikož nejedu přes pevnou linku. Zkoušela jsem nastavit hodně věcí, ale nic moc extra jsem nebastavila. Přesněji teda to je Asus F3M s OS Win Vista. je možné, že jsem to nenastavila kvůli tomu, doteď jsem měla XP, ale tak složitý mi tuto nepřijde. Nevíte někdo tedy, co s tím? Snažím se jak o beztrátové, tak normálně své přes kabel, ale pokaždé se to připojí, ale to je vše. Předem velmi děkuji
Yahoodka
Asus + Internet
Moderátor: Don
- Yahoodka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Yahoodka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maddogg
- Čestný člen

Tak tohle mě zajímá , taky jsem s tím měl problém , měl jsem net zapojen na síťovce v pc . Když se mi pokazilo pc tak sem chtěl rozchodit net na notebooku , zadal jsem ip tak jako na pc a nic , nevědel sem čím to je. Až mě pak někdo řekl že to muže být nastaveno pevně na určitou síťovku.pavel.minarik píše:kdyby by zájem, tak MAC na síťovce jde změnit
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
předně potřebuješ znát MAC adresu, kterou tam chceš nastavit
tady jsou možnosti, jak to udělat http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... m%ECna+mac
tady jsou možnosti, jak to udělat http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... m%ECna+mac
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)