//Stoobi - odhlučnění patří spíše do sekce Chlazení - přesun
Odhlučnění ventilátorů v chiefovi
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odhlučnění ventilátorů v chiefovi
Zdravím, mám takovej malej problém, leč dost nepříjemnej. Pořídil jsem 2x 80 mm Papsty a dal je do case s tim ze si budu uzivat ticha.Lec v Chiefovi jak jsou ty plastovy uchyty na ventilatory tak to desive vibruje a ten zvuk je dost deprimujci:(. Ty bodovy gumovy uchyty tam nedam, a u tech celorameckovejch podlozek pod ventilatory sem se docet ze nejsou vhodny do chiefu prave kvuli tomu uchyceni co v nich je. Napada nekoho jak tohle vyresit aniz bych musel davat ty ramecky pryc a nejak to upravovat vic?..pac v zadu nejsou klasicky dirky na sroubky ale takovy trochu veci na pacicky od tech plastovejch ramecku 
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze proste ramecky vyhodit do ksa? navrtat doury ,ty velky zakitovat a dat to normos na ty gumovy kolicky?:-) taky sem o tom uvazoval ..ale moc se mi do toho nechtelo ale asi mi nic jinyho nezbude:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: