4GB karta a NB nečte.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4GB karta a NB nečte.
Tak mám 4GB kartu a čtečka v NB ji nenačte 16MB ano při 4GB se tváří jako že tam nic neni, nevím jestli to je tím že mam kvůli záloze FAT32, ale je to prece jako jiny disk, takže to by nemelo vadit ne? setkal se stim nekdo?
- Butch
- Středně pokročilý
Je mozny ze ta ctecka ma omezeni...a treba vetsi karty nez 1 nebo 2GB vubec nemusi umet. Je to jen par lez zpet kdyz limit kolem 1-2GB byl zcela beznym jevem.
Mel jsem treba tiskarnu od HP kde byla integrovana ctecka karet a max kapacita byla 512MB.
FATka vubec nehraje roli. Zkusil bych kartu od jineho vyrobce.
Mel jsem treba tiskarnu od HP kde byla integrovana ctecka karet a max kapacita byla 512MB.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravě je mi to divný jelikož čtečka neni soubor aby byla omezena FATkou, jinou nezkusim jelikož sem už tuhle koupil je to vysokorychlostni A-data...Butch píše:Je mozny ze ta ctecka ma omezeni...a treba vetsi karty nez 1 nebo 2GB vubec nemusi umet. Je to jen par lez zpet kdyz limit kolem 1-2GB byl zcela beznym jevem.
To je jedno tak to pujde po kabelu
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To je poměrně běžné, že starší čtečky čtou karty jen do 2GB. Taky v práci takovou mám a doma mi 4GB kartu čte v poho.Dzin píše:Jasně je to SDHC ono SD je pravě tuším do 2GB pak už to je SDHC...tak po kabelu noVodnik píše:Pokud je to SD karta, tak ty mají pro karty větší než 2GB jiný formát SDHC a starší zařízení ho neumí.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už sem se stím smířil Koupim ještě jednu 4GB nebo 8GB s adapterém, neco jakoStanley píše:To je poměrně běžné, že starší čtečky čtou karty jen do 2GB. Taky v práci takovou mám a doma mi 4GB kartu čte v poho.Dzin píše: Jasně je to SDHC ono SD je pravě tuším do 2GB pak už to je SDHC...tak po kabelu no
tohle
- Bambuch
- Nováček
-