-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Je sice pěkný, že udělali novej patch, ale teď je to zabugovaný (moby lítaj vzduchem a chodí přes terén) a navíc to jede o dost húř... četl jsem ofic. fórum a rozhodně nejsem sám... Před patchem jsem měl cca 50-140fps (průměr byl 79) a teď mám 20-60.... je to hrůza, nehledě na to, že to strašně požírá ramku. Když hraju dýl a občas třeba vběhnu do winu na icq, tak se mi po chvíli začne wow nehorázně trhat a třeba když se portnu do og, tak to pak připomíná slideshow, takže to musím vypnout a zapnout znova... Tohle se mi taky před patchem nikdy nestalo, takže doufám, že to co nejdříve opraví.... Jinak patch celkem cool... Já jsem si výraznější změny nevšim... 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Skeeter
- Začátečník

No me se to vykonove nejak nehlo a slape to furt stejne. Ten problem s tou slideshow jsem mel taky. A vyresil jsem to tak, ze jsem prepnul wow do window modu. Ono se to obcas stalo pri prechodu z win do wow, ze se to nejak priseklo a pak to slo desne trhane, obvykle stacilo znovu do win a z5 ale to vetsinou v instanci znamenalo wipe
takze jsem to vyresil takhle a uz se mi to nestalo...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

No ja hraju wow v okne a tohle neresim 
1440x900 a mam dole jeste misto na ICQ.
Po patchi jsem zadne zmeny nenaznamenal. Je fakt ze mobove obcas ve vzduchu chodi, ale je to spise vyjimka.
Docela me mrzi ze leather armor rewardy za PVP, vubec nemaji spell crit.
Coz je pro Moonkina docela stezejni...coz ale neni k patchi, to spis jen takova poznamka ode me. Porad jeste nemam nic moc equip, ale spell damagi mam + 580 a spell crit v moonkinovi 25%.....zacalo me to v nem fakt bavit.
Vice nez za ferala. Hlavne je supa killovani z bezpecne vzdalenosti.
Po patchi jsem zadne zmeny nenaznamenal. Je fakt ze mobove obcas ve vzduchu chodi, ale je to spise vyjimka.
Coz je pro Moonkina docela stezejni...coz ale neni k patchi, to spis jen takova poznamka ode me. Porad jeste nemam nic moc equip, ale spell damagi mam + 580 a spell crit v moonkinovi 25%.....zacalo me to v nem fakt bavit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Staci ti kolem tech 20-25% do kritu spis maxuj spellButch píše:No ja hraju wow v okne a tohle neresim
- Skeeter
- Začátečník

No ja uz mam na Shadow priestovi necelejch 700 a je to prd
potrebuju alespon 1000 a na to, me docela mrzi, ze nemam tailoring pac jsou tam ted bezva veci. Docela uvazuju, ze si ho dam, ale zajima me jedno
Na kolik tak odhadujete, ze vyjde trening z 0 na cca 350 ? jsem ochotnej dat tak 2-2,5k zlataku 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
chybne cd
caute ... akurat dnes mi dosiel postou World of warcraft .. som dlho rozmyslal ci aj ja zacnem hravat tuto super hru.. problem je v tom ze pri instalacii mi vypise chybu pri druhom cd a uz som aj poslal reklamaciu ..ale uvazujem uz o vsetkych moznych alternativach.... prva je ze si stiahnem niekde znetu a tu mam otazku: pojde to pustit normalne ako ma ist? teda na oficiall serveroch? nic ine ma napada lebo nepoznam nikoho v okoli kto hrava wow a pozical by mi svoje instalacky .. hold mam ja smolu
- Majzl
- Nováček

za ty prachy co chces investovat bys to na tu 350 mel dotahnout docela v poho, tailoring se stava drahym az od tech 350 to je fakt ranec.....Skeeter píše:No ja uz mam na Shadow priestovi necelejch 700 a je to prdpotrebuju alespon 1000 a na to, me docela mrzi, ze nemam tailoring pac jsou tam ted bezva veci. Docela uvazuju, ze si ho dam, ale zajima me jedno
Na kolik tak odhadujete, ze vyjde trening z 0 na cca 350 ? jsem ochotnej dat tak 2-2,5k zlataku
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: chybne cd
mno pokud si pamatuju tak wow jako takovy pri instalaci snad cd key nechce, vkladas ho jen pri vytvareni acc tudiz by melo byt celkem jedno z jakeho zdroje mas CD, ale nejsem si tim jisty, zkus to cd zkopcit na hdd a instalovat od tamad(popr z jine mechaniky), pokud nejde ani to tak reklamace#petja# píše:caute ... akurat dnes mi dosiel postou World of warcraft .. som dlho rozmyslal ci aj ja zacnem hravat tuto super hru.. problem je v tom ze pri instalacii mi vypise chybu pri druhom cd a uz som aj poslal reklamaciu ..ale uvazujem uz o vsetkych moznych alternativach.... prva je ze si stiahnem niekde znetu a tu mam otazku: pojde to pustit normalne ako ma ist? teda na oficiall serveroch? nic ine ma napada lebo nepoznam nikoho v okoli kto hrava wow a pozical by mi svoje instalacky .. hold mam ja smolu
- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No praveze to som skusal aj z hdd instalotat ale je tam na cd2 jeden 650mb subor tusim installer tome 2 sa vola, teraz presne neviem ten nazov a ten nejde ani prekopirovat na disk z cd mi pise cyklicku chybu ale cd neni skrknute. tak neviem teraz kym to vybavia tu reklamaciu aj zosediviem asi. nechce sa niekomu uploadnut tento jeden konkretny subor na net? asi nie hm a tak som sa tesil
- Butch
- Středně pokročilý

No me stal LW cca kolem 300-400g, ale je fakt ze jsem i skinner, takze kuze jsem farmil a kupoval jenom essence , primal veci atd...Skeeter píše:No ja uz mam na Shadow priestovi necelejch 700 a je to prdpotrebuju alespon 1000 a na to, me docela mrzi, ze nemam tailoring pac jsou tam ted bezva veci. Docela uvazuju, ze si ho dam, ale zajima me jedno
Ty pokud budes muset kupovat veskere latky, tak muj hruby odhad je tak kolem 1000g. Ale fakt nemam s tailoringem zkusenosti.
Po tom skillu 350 uz zacinaji byt hodne drahe veci na vyrobu, ale do skillu 350 by jsi se fakt mel vejit do toho litru.
takze + 700 damage je porad malo?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

#petja# > Stahni si nekde na netu enGB verzi hry normalne to nainstaluj...CD vkladas pouze pri vytvoreni acc a to na webu. Takze kdyz si nainstalujes hru tak vlastne zadavas uz jen Acc name a heslo nic vic...dulezitrej je ucet a ten ve hre neni...ale je dulezity abys mel pokud mozno enGB verzi...
Butch > hmm 1k goldu rikas jo ?
tak to by mela bejt pohoda...diky
Butch > hmm 1k goldu rikas jo ?
- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no diky za radu... akurat stahujem .. ale neviem aka to je verzia..snad to je ta co si napisalSkeeter píše:#petja# > Stahni si nekde na netu enGB verzi hry normalne to nainstaluj...CD vkladas pouze pri vytvoreni acc a to na webu. Takze kdyz si nainstalujes hru tak vlastne zadavas uz jen Acc name a heslo nic vic...dulezitrej je ucet a ten ve hre neni...ale je dulezity abys mel pokud mozno enGB verzi...
- Kl3p_co.
- Začátečník

no v podstate su 3-enGB(europska),enUS(americka),enD(nemecka,tusim
) a azijska...aj ked stiahnes zlu,tak najnovsi patch by ti ju mal prehodit,ak nie,tak stiahni inu 
najlepsie to vyriesis tak ze si od niekoho pozicias original....
najlepsie to vyriesis tak ze si od niekoho pozicias original....
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kl3p_co.
- Začátečník

- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kl3p_co.
- Začátečník

hmm tak to by sme sa nejak mohli dohodnut na nejakom mensom stretnuti,alebo pod.#petja# píše:Do trnavy chodim skoro staleKl3p_co. píše:no vidis u nas na skole mame original piati,plus dvaja burning crusade
ale pochybujem ze sa ti po to chce ist do trnavykamosi tam chodia na vysku a my tam za nimi semtam skocime popit a okuknut podniky v trnave
![]()
pre viac podrobnosti,pisni mi na imko alebo pm
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Re: chybne cd
normálně stáhni enGB verzi hry, opatchuj a hrej#petja# píše:caute ... akurat dnes mi dosiel postou World of warcraft .. som dlho rozmyslal ci aj ja zacnem hravat tuto super hru.. problem je v tom ze pri instalacii mi vypise chybu pri druhom cd a uz som aj poslal reklamaciu ..ale uvazujem uz o vsetkych moznych alternativach.... prva je ze si stiahnem niekde znetu a tu mam otazku: pojde to pustit normalne ako ma ist? teda na oficiall serveroch? nic ine ma napada lebo nepoznam nikoho v okoli kto hrava wow a pozical by mi svoje instalacky .. hold mam ja smolu
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- BioHazardus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To Skeeter: me stalo vytahnuti tailoringu zhruba 700g zalezi to na tom jaky mas stesti pri nakupu clothu 
CPU: i5 2400S, RAM: 8GB DDR3 1333MHz, VGA: ATI HD7950 3GB, MB: ASUS P8Z68 V-LX , HDD: Samsung HD501LJ 500GB, SSD: Micron RealSSD C400 256GB, PSU Corsiar HX520W, LCD Acer 27" S273HLBMII -- PC is Water cooled 
- #petja#
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: