Není náhodou nepříliš povedený 80nm proces největší slabinou stávající R600?no-X píše: Skutečná otázka je: vylučuje neexistence high-endu na 65nm přípravy R6x0?
Radeon HD 2900 XT 512MB GDDR3 - info, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Partyman
- Mírně pokročilý
-
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to je pouze zamer jedne firmy, tak je to trosku jine.no-X píše:Kamikadze: A co s tím má společného ATi? To je model, který si vytvořilo ExtremePC. Nebo snad ATi někde ohlásila, že vydává 825/2100MHz 1GB GDDR4 model? Já jsem si nevšiml...
Ale i presto to ukazuje, ze zajem o top modely je...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
I thought you might.no-X píše:Lukfi: Pro zajímavost - starší Fuadovy novinky:
// Hmm, tak se nám přidal VR-Zone a najednou to do sebe zapadá... žádná R650, až v lednu 2008 má přijít: R680, RV670(RV660), RV635 a RV620, všechno 55nm.
///=>SNowie: všiml jsem si... Ty-víš-kdo opět nezklamal.
Naposledy upravil(a) Lukfi dne čtv 7. čer 2007, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- SNowie
- Začátečník
- owoce
- Začátečník
-
mě teda spíš mate na té cedulce napsaný : 128 unified shader pipelines . Jak 128 ?!no-X píše:Sapphire na Computexu ukázal onu verzi HD2900XT s lepším chladičem. Je to vlastně jediná HD2900XT s alternativním chladičem, který by mohl být tichý a zároveň fouká ven. Tak se jí snad nakonec dočkáme...
http://www.beyond3d.com/content/news/248
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
- keraM
- Začátečník
Zdarec, hoši, tak jak je na tom náš Radeon HD2900XT? Brácha uvažuje o koupi od Asusu, je na ní ten chladiš tichý? Popřípadně pude mu na A8N-SLI SE ?
BTW: Jinak jse se díval a ta Extreme verze s 1GB DDR4 pamětí v CF prohraje za 8800Ultra SLI jen o cca 250 bodů, což je super věc, protože jestli bude XTX, tak se může nV jít vycpat
BTW: Jinak jse se díval a ta Extreme verze s 1GB DDR4 pamětí v CF prohraje za 8800Ultra SLI jen o cca 250 bodů, což je super věc, protože jestli bude XTX, tak se může nV jít vycpat
- no-X
- Středně pokročilý
- keraM
- Začátečník
- no-X
- Středně pokročilý
- keraM
- Začátečník
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na základě čeho máš takovou jistotu, že nějaké XTX bude?keraM píše:Bavíme se o Extreme verzi co má parametry jak XTX a určitě ATI norm. XTX vylepší takže nejsíš bude lepší než 8800GTX ale bohužel s ročním zpožděním.
Moderátor ATi sekce nemusí nutně znamenat zaslepený fanATIk. GeForce 8800GTX *je* rychlejší karta, bodejť by ne, když taky stojí o pár tisíc víc. Skóre z 3DMarku06 neurčuje, která karta je rychlejší, opravdu ne.keraM píše:OT ty moderuješ sekci karet ATI ? Mě příjde jako by ses zastával 8800GTX
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- socket
- Začátečník
- Kaldo
- Začátečník
-
[OT] Kazdy moderator prislusne "sekce", musi za kazdou cenu hajit sve "komponenty" v "sekci" obsazovane? [/OT]keraM píše:ty moderuješ sekci karet ATI ? Mě příjde jako by ses zastával 8800GTX
Nechapu, jak jeste nekdo muze odkazovat na vysledky 3dmarku (06 konkretne). Uz se podle nej neda merit ani orientacni HERNI vykon karet (viz treba g8600)
//no-X: promazáno OT
- no-X
- Středně pokročilý
Proč v recenzi FiringSquad dopadá HD2900XT v Battlefield naprosto mizerně (ani v CrossFire se nevyrovná jedné GF8800GTX), zatímco na xbitu v téže hře a se stejnými drivery vychází jedna HD2900XT srovnatelně s GF8800GTX?
Kdo mi tohle dokáže uspokojivě vysvětlit, má u mě lízátko
Kdo mi tohle dokáže uspokojivě vysvětlit, má u mě lízátko
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- husky14
- Začátečník
-
- jasomjano
- Začátečník
neviete kedy vyde tato karta teda ak vyde? popripade ta od gecubeno-X píše:Sapphire na Computexu ukázal onu verzi HD2900XT s lepším chladičem. Je to vlastně jediná HD2900XT s alternativním chladičem, který by mohl být tichý a zároveň fouká ven. Tak se jí snad nakonec dočkáme...
http://www.beyond3d.com/content/news/248
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA
mechanici ČSA
- no-X
- Středně pokročilý