soft pro TV kartu
- gotti
- Začátečník

-
soft pro TV kartu
ahoj.koupil jsem si TV kartu Pinnacle a dostal jsem k tomu program "media center",ve kterým jde nahrávat pořady jen ve formátu MPEG-VCD.nevíte o nějakym programu,který by uměl nahrávat v lepšim formátu?díky
- Caderom
- Začátečník

Jde o analogovou kartu nebo DVB-T? Pokud jde o analogovou, tak by tam měl být sirší výběr (alespoň AVI, které pak lze ještě nastavit na příslušný kodek - surové, DivX apod.), jinak je ten soft na hodně špatné úrovni. V případě DVB-T karty ukládají v tom formátu, který chytají, tedy MPEG2 ve vysílané rychlosti. Tady by šlo jen o úsporu času, ale kvalitu bys nezlepšil.
- gotti
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Z TV nejlepe přes Huyffuv kodek.....soft máš ke karte je hodne alternativnich softů, stačí hledat...gotti píše:je to karta analogová a mám ještě možnost nahrávat do DivX,ale to se mi zase seká obraz v dvd přehrávači.a nevíš nějakej soft,kterej by byl lepší?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=17273
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o kvalitni programy k TV karte, tak musim doporucit DScaler. Oproti standartnim programum, ktere mozna hezky vypadaji, ale dohromady nic neumi (treba Winfast PVR), nabizi velke mnozstvi nastaveni a funkci (pro zacatecnika mozna az moc velke), vcetne odstranovani sumu, teletextu s vyhledavanim a nahravani s kompresi a navic minimalne vytezuje procesor.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- ctrl_j
- Začátečník

-
- kocourleo
- Začátečník

Protože měls v Dscaleru nastaveno, aby využil maximální možný výkon procesoru. Proto jsi měl v Dscaleru tak kvalitní obraz, na rozdíl od ostatních TV aplikací, které sice nemají velké vytížení CPU, ale obraz je k blití.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518