pokud na takovy zavod na mape kliknes, tak by ti mel napsat co musis splnit, aby jsi ho mohl jet. sleduj hlavne podminky na stroj atd.mobilier píše:mam dotaz nevite proc vsechny zavody sou zamceny ze zacatku to bylo v pohode udelal sem jich asi 10 a ted nejde ani jeden (krome tech predeslejch)
jsem expert
Test Drive Unlimited
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý
---
- mobilier
- Nováček
sem fakt lama ale neprisel sem na to jak se v tdu dava mapa abych se moch presunout na urcity misto nebo si prohlidnout kde co je koukal sem do nastaveni ovladani ale nevim pod cim to je mohli by ste mi poradit co zmackknout dik.
CPU:Intel Core2 Duo E6600 2,4 = 3,6 ghz - MB:Asus Commando - GPU:Asus EN8800 GTX - RAM:2x1GB Kingston - Zdroj:Seasonic 500 W - HDD:Seagate 320GB - 3DMark 06: 12 371 bodů
- Guli
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
stlac m, alebo v menu, options, controls je nastavenie pre maoumobilier píše:sem fakt lama ale neprisel sem na to jak se v tdu dava mapa abych se moch presunout na urcity misto nebo si prohlidnout kde co je koukal sem do nastaveni ovladani ale nevim pod cim to je mohli by ste mi poradit co zmackknout dik.
ale mam inu otazku, kto to hrajete s volantom nemate problem s miernym oneskorenim cca 1s pri pootoceni volantu? nedari sa mi to vyladit a dost ma to stve, lebo spravanie aut je potom dost nerealne
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
- messinger
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
pravdepodobne se ti zkurvil profil. bohuzel je TDU ohledne savu zabugovany a kazdy nenormalni ukonceni aplikace = 99% poniceni sejvu.mobilier píše:mam dotaz nevite proc vsechny zavody sou zamceny ze zacatku to bylo v pohode udelal sem jich asi 10 a ted nejde ani jeden (krome tech predeslejch)
jsem expert
proto zalohovat a zalohovat.
Jinak chlapy je uz asi i komplet čeština
http://www.czetdu.com/cestina-test-drive-unlimited
- sharker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pozor je tam bug treba pockat na opravu !!messinger píše:pravdepodobne se ti zkurvil profil. bohuzel je TDU ohledne savu zabugovany a kazdy nenormalni ukonceni aplikace = 99% poniceni sejvu.mobilier píše:mam dotaz nevite proc vsechny zavody sou zamceny ze zacatku to bylo v pohode udelal sem jich asi 10 a ted nejde ani jeden (krome tech predeslejch)
jsem expert
proto zalohovat a zalohovat.
Jinak chlapy je uz asi i komplet čeština
http://www.czetdu.com/cestina-test-drive-unlimited
11.6. čeština obsahuje chybu, kdy se zřejmě kvůli přejmenování i programových nazvů hry stalo to že se na silnicích neobjevuje běžná doprava. Autoři už pracují na opravené verzi.
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
- J X P
- Středně pokročilý
tak jsem uspesne postoupil na Champion level a koukam, ze tam je jeste Ace level ... ten se ziska kdy ?
dal by mne zajimalo co je ten hardcore mod, pokud by byl nekdo schopen vycerpavajici odpovedi.
Je pro mne k necemu dobra vyzva AI souperu ? Vsadit se stejne pri zavode neda (musi to mit clovek zapnuty v menu) a i kdyz porazim vysoko postavenyho ridice tak se mi rank nijak nezvysuje (singleplayer). Ma tedy smysl je vyzyvat nebo to je k nicemu.
jinak zhruba v polovine hry bych TDU vylepsil hlavne:
1. Ve zpusobu osvetleni - sice se to jede ve dne, ale nekdy mam pocit ze vidim hur nez jinde v noci .
2. Doprava - nelibi se mi jeji hustota. spousta zavodu je zalozena prave na tomto a to mi neprijde jako vhodny prvek obtiznosti. Zvlast, kdyz je policie na 3 levelu nesetresitelna.
3. Spawnovani aut - kdyz uz je teda ve hre doprava, tak clovek musi prizpusobit styl jizdy tomuto. nj, ale auta se spawnuji dle meho nazoru prilis blizko.
4. Spinici se sklo/hledi - jezdim v pohledu z kokpitu, ale to sklo je proste spinave, opet prvek, ktery vyrazne stezuje rizeni z tohoto pohledu. Proc tam krucinal nejsou ostrikovace ?
5. GPS - je to super vec, ale mnohdy mi sipka prekazi ve vyhledu, zvlast, kdyz je kopcovity teren a jedu na motorce. Bohuzel je GPS nekdy i dost nepresne a tam kde mam odbocit mi to proste nerekne. Navic pri nekterych zavodech mne naviguje trasu do protismeru, coz mi neprijde moc logicke.
6. fungujici nefungujici zrcatka - bohuzel, pokud clovke nema polohovac hlavy tak v zrcatkach proste neni nic videt, protoze nejsou videt. Snazil jsem se doladit pohled (vyska sedadla, vzdalenost v kokpitu), ale to nijak nejde. Pohled dozadu je fajn, ale pri rizeni se otacet neni dobre ani v realu .
7. Tuning - rekl bych, ze je spis nijaky nez nejaky. koupit balicek je sice fajn, ale myslim, ze by to chtelo vice propracovat a i informace o autech by mohly byt prodrobnejsi, ne jen suche vykonove tabulky.
Jinak je to hra dobra. O HW problemech asi vsichni vime, ale s tim ja celekm problemy nemam a doufam, ze to vylepsi ocekavany patch.
Toz to jsou me dojmy z hrani .
//Edit:
jeste dodam
8. klaksony - to je hruza, nejen ze nemaji zadnou funkci, ale jeste ten zvuk .... fuuuj
9. AI - no, ty prejezdy z pruhu do pruhu jsou opravdu velmi zvlastni. nevim co tim chtel basnik rici, protoze takhle jsem ridice chovat se nidky nevidel, maximalne nejakyho ozralu .
dal by mne zajimalo co je ten hardcore mod, pokud by byl nekdo schopen vycerpavajici odpovedi.
Je pro mne k necemu dobra vyzva AI souperu ? Vsadit se stejne pri zavode neda (musi to mit clovek zapnuty v menu) a i kdyz porazim vysoko postavenyho ridice tak se mi rank nijak nezvysuje (singleplayer). Ma tedy smysl je vyzyvat nebo to je k nicemu.
jinak zhruba v polovine hry bych TDU vylepsil hlavne:
1. Ve zpusobu osvetleni - sice se to jede ve dne, ale nekdy mam pocit ze vidim hur nez jinde v noci .
2. Doprava - nelibi se mi jeji hustota. spousta zavodu je zalozena prave na tomto a to mi neprijde jako vhodny prvek obtiznosti. Zvlast, kdyz je policie na 3 levelu nesetresitelna.
3. Spawnovani aut - kdyz uz je teda ve hre doprava, tak clovek musi prizpusobit styl jizdy tomuto. nj, ale auta se spawnuji dle meho nazoru prilis blizko.
4. Spinici se sklo/hledi - jezdim v pohledu z kokpitu, ale to sklo je proste spinave, opet prvek, ktery vyrazne stezuje rizeni z tohoto pohledu. Proc tam krucinal nejsou ostrikovace ?
5. GPS - je to super vec, ale mnohdy mi sipka prekazi ve vyhledu, zvlast, kdyz je kopcovity teren a jedu na motorce. Bohuzel je GPS nekdy i dost nepresne a tam kde mam odbocit mi to proste nerekne. Navic pri nekterych zavodech mne naviguje trasu do protismeru, coz mi neprijde moc logicke.
6. fungujici nefungujici zrcatka - bohuzel, pokud clovke nema polohovac hlavy tak v zrcatkach proste neni nic videt, protoze nejsou videt. Snazil jsem se doladit pohled (vyska sedadla, vzdalenost v kokpitu), ale to nijak nejde. Pohled dozadu je fajn, ale pri rizeni se otacet neni dobre ani v realu .
7. Tuning - rekl bych, ze je spis nijaky nez nejaky. koupit balicek je sice fajn, ale myslim, ze by to chtelo vice propracovat a i informace o autech by mohly byt prodrobnejsi, ne jen suche vykonove tabulky.
Jinak je to hra dobra. O HW problemech asi vsichni vime, ale s tim ja celekm problemy nemam a doufam, ze to vylepsi ocekavany patch.
Toz to jsou me dojmy z hrani .
//Edit:
jeste dodam
8. klaksony - to je hruza, nejen ze nemaji zadnou funkci, ale jeste ten zvuk .... fuuuj
9. AI - no, ty prejezdy z pruhu do pruhu jsou opravdu velmi zvlastni. nevim co tim chtel basnik rici, protoze takhle jsem ridice chovat se nidky nevidel, maximalne nejakyho ozralu .
---
- Bomba
- Začátečník
tady je to popsano myslim pekne: http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=53917
jine nastaveni volantu, jina fyzika...nic idealniho to neni tak jak pisou, ale je to lepsi.
Vyuziti ve vyzyvani nahodnych AI ridicu bude zrejmne pouze pro zabavu a vydelani par penez.
btw: zkouseli jste uz ten milionovy zavod? jake mate casy? at mam duvod jezdit lepsi
jine nastaveni volantu, jina fyzika...nic idealniho to neni tak jak pisou, ale je to lepsi.
Vyuziti ve vyzyvani nahodnych AI ridicu bude zrejmne pouze pro zabavu a vydelani par penez.
btw: zkouseli jste uz ten milionovy zavod? jake mate casy? at mam duvod jezdit lepsi
- Bomba
- Začátečník
http://www.ukazto.com/img/tdu_kawa2.jpg zkuste lepsi
- Tonyno
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chyba + zamrznutí
Mám prosbu. Stává se mi, že pokud šáhnu na nastavení ovládání, nebo i během hry mi hra zamrzne. Dobrý, přepnu se do woken a přes správce hru ukončím, jenže největší problém je, že nemám NIKDE savy ani profil....Sice mi to během hry píše "ukládám", ale savy nikde nemám a tak musím po každém startu hry zakládat nový profil. Nevíte prosím kde by mohla být chyba?
EDIT:
Takže sprofilem jsem to už vyřešil.Stačilo zajet první závod a profil byl na světě, ale nastavení měnit nemohu- ihned hra zamrzne....
EDIT:
Takže sprofilem jsem to už vyřešil.Stačilo zajet první závod a profil byl na světě, ale nastavení měnit nemohu- ihned hra zamrzne....
Naposledy upravil(a) Tonyno dne úte 19. čer 2007, 00:09, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E8400@3600 + Zerotherm BTF90/Abit IP35PRO/2x 2GB PC1066 Corsair Twinx Dominator/Sapphire ATI HD5770/Asus DX/Pro-Ject Head Box SE II + AKG K240monitor, AKG K242HD, Shure SRH440/panel Zalman ZM-MFC1/Seasonic S12II-500 500W/BIGTOWER SHARKOON Rebel 12 Economy Edition/Logitech G15,mx518/Logitech z640/Lenovo T61(T7500,4GB,nVidia Quadro,2x HDD) + NuForce uDac2/Sansa e260 + Etymotic Research ER-6i/HTC HD2 Android
- J X P
- Středně pokročilý
- Bomba
- Začátečník
tak to pozor to je vysledek z normalniho zavodu pri plne doprave..J X P píše:asi to taky zkusim bez dopravyBomba píše: http://www.ukazto.com/img/tdu_kawa2.jpg zkuste lepsi
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý
Patch pro TDU je hotový teraz sa testuje
tdu.gameprophets.com píše:Wie heute bekannt wurde, ist der Patch für die PC Version fertig und derzeit noch in der abschließenden Testphase! Es gibt wohl noch kleinere Probleme und vor deren endgültiger Beseitigung wird der Patch nicht veröffentlicht.
Der Patch ist mittlerweile zur Verifikation bei Microsoft, und es wird noch auf Freigabe gewartet.
Wann genau, der Patch zum Download bereit steht, ist noch nicht bekannt, die Wahrscheinlichkeit dass es noch in dieser Woche sein wird, ist allerdings sehr hoch.
Kód: Vybrat vše
http://tdu.gameprophets.com/news,id318.html
Naposledy upravil(a) Stano K. dne úte 26. čer 2007, 13:21, celkem upraveno 1 x.
- pan.klobouk
- Začátečník
-
- palda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tedka sem nasel tohle:
http://youtube.com/watch?v=2yPynD5td2k docela zajimavy.. prakticky zadny omezeni v porovnani s PC nebo X360 verzi... docela cumim
http://youtube.com/watch?v=2yPynD5td2k docela zajimavy.. prakticky zadny omezeni v porovnani s PC nebo X360 verzi... docela cumim
- Stano K.
- Středně pokročilý
kde a čo sa nastavuje aby fungoval gamepad?
gamepad je funkční v GTA3 funguje
//Edit
no ja som hľadal niečo čo zmení nastavenia keyboard na gamepad, a ono to treba všetko manuálne nastaviť Logitech Rumblepad 2
gamepad je funkční v GTA3 funguje
//Edit
no ja som hľadal niečo čo zmení nastavenia keyboard na gamepad, a ono to treba všetko manuálne nastaviť Logitech Rumblepad 2
Naposledy upravil(a) Stano K. dne pát 29. čer 2007, 19:43, celkem upraveno 1 x.
- oneill_sx1
- Začátečník
- BubakB
- Mírně pokročilý
Tak,trosku som sa pohral s fotakom a vznikli celkom dobre zabery...
Enzo Ferrari
Lamborghini Miura P400SV
Moja MV Agusta F4 Tamburini vs. Enzo Ferrari
Koenigsegg CC8S vs. Moja MV Agusta F4 Tamburini vs. Enzo Ferrari
Koenigsegg CC8S vs. Moja MV Agusta F4 Tamburini
ps.: Nastavenie deitailov High.vyhladzovanie 4x...HDR som samozrejme nemohol zapnut ked som mal zapnute vychladzovanie,GeForce 7 seria Leadtek 7300GT sa celkom zapodil.Inak povedane sekana.
Enzo Ferrari
Lamborghini Miura P400SV
Moja MV Agusta F4 Tamburini vs. Enzo Ferrari
Koenigsegg CC8S vs. Moja MV Agusta F4 Tamburini vs. Enzo Ferrari
Koenigsegg CC8S vs. Moja MV Agusta F4 Tamburini
ps.: Nastavenie deitailov High.vyhladzovanie 4x...HDR som samozrejme nemohol zapnut ked som mal zapnute vychladzovanie,GeForce 7 seria Leadtek 7300GT sa celkom zapodil.Inak povedane sekana.
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!