NERO 7 - nejde vypalovat
- Mailen
- Začátečník

-
NERO 7 - nejde vypalovat
Nevím čím to je,ale zničeho nic mi přestalo jít vypalovat v Neru 7 - poslední verze (7.9.6.0). Dám klasicky spustit průvodce (Nero Express) a přidám si stopy, které chci vypálit... dělám to tak už dlouho a nikdy žádný problém až do dnes. V momentě kdy mám soubory připravené a potvrdím tlačítkem "Další", tak mi naskočí tabulka, kde můžu napsat název atd... jenže tlačítko "vypálit" je šedivé - neaktivní... stalo se to někomu? Díky za rady. 
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
noo, prave v tej tabulke si aj vyberas napalovacku a pokial v nej neni ciste medium co precita, tak je to tlacitko neaktivne a tiez kukni ci tam nahodou nemas aktivovanu nejaku mechaniku co napalovat nevie (dvdromka, alebo virtualka). pokial tam mas tu spravnu vybratu a mas v nej ciste medium, skus ju v inom pocitaci, uz som niekolko takych mal co ludia tvrdili ze nesli a umna isli, potom si doticni ludia hodili novy win a vsetko islo dalej ako ma, takze moze byt problem aj s ovladacmi k nej.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Mailen
- Začátečník

-
To jsem zkoušel a nic... zajímavé je, že se mi to včera podařilo v klasickému zobrazení... jen ten nero express nejde. Ted je tedy otázka kde je chyba, co myslíš? Díky.martin850 píše:noo, prave v tej tabulke si aj vyberas napalovacku a pokial v nej neni ciste medium co precita, tak je to tlacitko neaktivne a tiez kukni ci tam nahodou nemas aktivovanu nejaku mechaniku co napalovat nevie (dvdromka, alebo virtualka). pokial tam mas tu spravnu vybratu a mas v nej ciste medium, skus ju v inom pocitaci, uz som niekolko takych mal co ludia tvrdili ze nesli a umna isli, potom si doticni ludia hodili novy win a vsetko islo dalej ako ma, takze moze byt problem aj s ovladacmi k nej.
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ked ide napalovat v klasickom a v nero expres nie, tak potom jednoznacne v nerovi
daj ineho a skus aj nieco ine okrem nera (volaco od WinOnCd oblubujem)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy