maly problem so starou CR-ROM od samsungu

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

maly problem so starou CR-ROM od samsungu

Příspěvek od oqix »

Mazdar,
mam jednu starsiu mechaniku od samsngu je to 52x. Cita bez problemov kazde CD ale problem je v tom ze ked v nej nenecham CD neide otvorit.
Inac ked tam CD je tak sa otvori bez problemov. Ako by sa to dalo poriesit? dik.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nechávat v ní CD :)
Bathory
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Me se taky nekdy zasekavaji dvirka u Samsungu 52x. A nejsem jediny. Proste to chce jakoby trosku "vypacit" nehtem. Staci malinko. To same pri zasouvani. Trochu do toho klepnout. Cert vi cim to je.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Jo, taky máme v práci spoustu PC s CD-ROM mechanikami Samsung 52x a otvírání zlobí. Jeví se to tak, že když to stiskneš, byť na krátkou dobu, bere to jako dva stisky, tedy otevření a zavření, takže to ani neotevře. Někdy zas otevře a hned zas zavírá. Takže to chce do tlačítka jen "klovnout".

Ve svém testovacím PC jsem se, naštěstí, už uvedené mechaniky zbavil, kromě otevírání jsem měl myslím i problém i se čtením nějakých lisovaných CD-ROM disků, naposledy instalačky Windows - a to mi došla s mechanikou trpělivost.
markro
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od markro »

Tohle nedelaji jen Cd ale i CD-RW a Combo mechaniky od samsungu. Snazil sjem se na to prijit proc ale nepochodil jsem tak to resim kancelarskou sponkou je to rychlejsi nez to 10x mackat a cekat jestli se umoudri:)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“